חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול היה לי יום זיפת שחבל על הזמן מהבוקר ועד הלילה רק בעסה. בערך בשש בערב זה היה או בכי או שוקולד. הבכי נתקע ולא יצא! אז קניתי שוקולד.

למרבה הפלא אפילו כיבדתי אנשים סביבי. אכלתי בערך 1000 קלוריות אבל זה עשה לי טוב שחבל על הזמן. הצבע חזר לי לפנים!
    החיוך חזר לי לשפתיים!

בקיצור יצא שכאילו אכלתי 2 מנות מותרות לא מתוכננות. אבל אני מתנחמת בכך שמי שבשמירה אוכלת 2 מנות מותרות בשבוע ויורדת לפעמים במשקל. אז יתכן שיש לי תקווה.

בכל מקרה מיד אחרי זה, בארוחת הערב המשכתי לפי התפריט כאילו כלום לא קרה. מה שנקרא אנושית ומנקה את הברכיים כדי להמשיך הלאה.

היום, למרות שמצב הרוח שלי לא היה משהו עדין, עברתי את היום יפה עם תוכנית קפדנית ומדוייקת

זהו, גמרתי לשתף.
    תודה שאתן פה בשבילי בטוב וברע.
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך שעם כל מה שקרה, נשארת שפויה
    וזה מה שבעצם התכנית עושה עבורנו…

אלמוני
    לא פעיל

גם לי יש את ה”מעידות” הקטנות האלה, שבא לי משהו מתוק ואם אני לא יאכל אותו הוא לא יצא לי מהראש , אז באותו רגע אני פשוט אוכלת קוביה או 2 או שורה…ואז מחליטה שזהו נהניתי היה טעים ונעים ובזאת תמה החגיגה ,הבעיה שלנו היא שתמיד אנחנו מתנחמות כאילו על הדברים הטובים כשרע לנו ופה אנחנו נופלות, אבל כמו שאומרים העיקר שקמנו והמשכנו הלאה, לפני חלי גרופ לא יכולתי לקום ולהמשיך הלאה וכעת כן. אז שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך ותודה על החיזוקים! לילה טוב תמי

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך!! לפעמים נופלים ואין מה לעשות, זה פשוט קורה!
    ואת התמודדת עם זה כמו גדולה והמשכת הלאה, בלי כעסים ובלי רגשות אשם. את פשוט אלופה!!
    שיהיה לך יום מקסים 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני גאה בךךך וחוץ מזה מותר לך נדמה לי שאת בשמירה ולא צריכה לרדת נכון?? ולי יש עוד 4 קילו להגיע לשמירה איזה כייףףףףףף אז שיהיה לך יום נפלא וכייפי אפילו שחם מאוד היום קבלי ממני חיבוק ענקקקקקק יהודית

אלמוני
    לא פעיל

מה שהיה היה נישכח מיזה מה שיהיה כרגע לא משנה
    תמשיכי הלאה
    זה חלק מתהליך גם לי היו יומיים כאלו
    ואני ממשיכה מקבלת הכל באהבה
    ויודעת שתמיד יש עוד שבוע לתקן שלך באהבה רחלי

אלמוני
    לא פעיל

התרגשתי ממה שכתבת, לא רק מתאור ה”נפילה” אלא גם מהקימה שלך ממנה. כמו גדולה אכלת, הבנת, קמת וחזרת לתוכנית. הלוואי שאני אדע לעשות כן. התנהגות כזו מראה על הטמעה של תהליך הירידה במשקל, של התוכנית, רק תשתדלי שהיום גם אם קצת עצוב או קצת מרגיז לנסות לעשות דברים אחרים… שלא ישאירו משקעים. אני מנסה (לא תמיד בהצלחה) ללעוס מסטיק, לשתות תה, להכנס למיטה ולנוח,או לצאת מהבית. אני בטוחה שאת יודעת מה יכול להקל עלייך. את בדרך הנכונה זה בטוח. שיהיה לך סוף שבוע קל ונפלא.

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאת..
    ימים כאלה יש לכולנו:)) אני גאה בך שהמשכת הלאה לא.הערב ולא התחלת עם ניהול חשבונות..
    בהצלחה

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות