חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום חל יום הולדתו של אבאשל חבר שלי…. היות ואני גרה בעפולה, החלטנו לעצור ב- “מקלות ווניל” ( מי שמכיר את בית הקפה הזה כבר יבין כמה פיתויים נמצאים בתוכו..) וקנינו עוגה מדהימהההההה כם שוקולד לבן בלגי ואגוזיםםםם לכבוד יום ההולדת… חבר שלי, שאגב לא סובל ממשקל יתר, החליט שהוא רוצה לקנות לנסיעה ( נסענו לטבריה לבית שלו) שתי לחניות בריוש מתוקות ( שהרגע יצאו מהתנור) ולחם ג'בטה חם…. אני לא צריכה לספר לכם כמה קשה היה לעמוד כל הנסיעה בריח המדהים של המאפים אבל התאפקתי כמו גדולה!!!!!! ועוד דבר… היום בערב עושים ארוחה מיוחדת כזאת בשביל היום הולדת… ואמא של חבר שלי הכינה פחזניות במילוי כבד…אמאמאאאאא כמה שזה טעיםםםם…. אבל יש לי מטרה…. להוריד בשבועיים הקרובים 3 קילו ולהגיע לירידה של- 10 קילו!!!!!!!!! אני חזקה יותר מתמידדדדד…. תודה שקראתם..הייתי חייב לשתף בחוויות המשמינות שלי…:)

אלמוני
    לא פעיל

אני המומה , איזה כוחות , כל הכבוד!!!!
    התמודדת כמו גדולה ותהיי בטוחה שאת תראי תוצאות!!!
    אין לי מילים
    שתהיה לך שבת קסומה וכל הכבוד לך
    שרה

אלמוני
    לא פעיל

מצטרפת לכל מה שנאמר לפניי..:)
    מדהימה ! כל הכבוד !!
    את בדרך הנכונה להצלחה
    שבת קסומה

אלמוני
    אורח

כל הכבוד לך .אל תישברי בערב תלכי מוכנה כמו שלימדו אותנו ליפניי אירוע…את תשיגי תוצאות מהר זיכרי שהכל אותו טעם.אפשר הכל …אך לא את הכל.מחזיקה לך אצבעות שבת שלום וווווב ה צ ל ח ה…

אלמוני
    לא פעיל

אני אישית לא ניראה לי שהייתי עומדת בזה..באמת.
    אני מתה על מאפים אבל מתה!!!
    אסור לי לעבור ליד מאפיות וכל הכבוד לך שיכולת לשבת ככהה ליד כל הפיתויים האלה את גדולה!!!
    בהצלחה ואין לי ספק שתצליחי להגיע ליעד…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות