חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קודם כל יש לי היום יום הולדת:) השבת היו לי אורחים ,היה לי כ”כ קשה להתאפק ולא לגעת בעוגות(כי את המנה המותרת אני שומרת לשבועות). אבל בסוף הצלחתי… התאפקתי ואני כ”כ שמחה שבשבועות אני כן אוכל לאכול. אני כבר שנתיים מנסה לרדת (לבד) ללא הצלחה, מאז לידת בני הבכור ורק עכשיו (לפי חודש וחצי) כשהרמתי את הכפפה והתחלתי לבוא למפגשים ירדתי 4 וחצי קילו… איזה כיף זה לעלות על משקל ולראות שעכשיו אני כבר לא שוקלת כמו ששקלתי בתשיעי (כי אחרי הלידה שקלתי כמו בתשיעי, אכלתי את כל המקרר כדי שיהיה לי חלב להנקה:)), עכשיו ירדתי יותר ממה שהצלחתי לרדת כשהייתי עם עצמי בתהליך. אז תודה לקבוצה התומכת שיש לי , תודה לחלי שהחליטה לפתוח תוכנית והכי חשוב זה תודה לבת דודתי שרזתה כ”כ הרבה בתוכנית שהסתכלתי עליה והייתי פעורת פה ואיך שהפה נסגר אמרתי גם אני יכולה. המשך יום טוב לכולנו וחג שמח:)

אלמוני
    לא פעיל

היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת ליסמין!!

בובה, קודם כל ולפני הכל אני רוצה לאחל לך המון אושר, אהבה, שמחת חיים והתגשמות חלומות..

אני מזה מבינה אותך. השבת הזו הייתה סיוט מבחינתי. בדרך כלל אני אוכלת את המותרת בשבת ובגלל שבועות התאפקתי וממש לא היה לי קל..טיפסתי על הקירות מרוב חשק לשוקולד! חחח
    אבל זה שווה כי הנה, השבת הסתיימה לה ותיכף שבועות מגיע ואנחנו נתענג לנו על איזו עוגת גבינה עתירת קלוריות!!! 🙂 🙂
    את תותחית. רק חודש וחצי וכבר 4 וחצי קילו פחות! סחתיין עלייך. ההשקעה (והזומבה 😉 משתלמת!!!

נתראה ביום חמישי.. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

ישר כוח

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות