חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בתהליך ההרזיה כבר שלושה שבועות ועדיין לא נשקלתי (בהמלצתו של יובל הנהדר אני אשקל השבוע והאמת היא? אני מפחדת! אחרי שהייתי תקופה מסוימת נשקלת פעמיים ביום עכשיו אחרי שלושה שבועות של עשיה ממש טובה וכייפית אני מוצאת את עצמי מפחדת, שלא תהיה ירידה או אני לא יודעת מה…
    בכל אופן היום נפגשתי עם חברה מאוד קרובה לי וקרו שני דברים חשובים לי
    הראשון היא שאלה אם אני עושה דיאטה כי נראה לה שממש רזיתי – נפגשנו לפני כחודש וחצי לערך. זה היה ממש שמח לשמוע אותה אומרת את זה והיא הטיפוס הכי כנה שאני מכירה עלי אדמות. אין אצלה להגיד דברים סתם 🙂
    דבר שני נפגשנו לשם עבודה – אני כתבתי ספר והיא עושה לי את ההגהה הסופית לפני הדפסה. אז ישבנו יחד בקפה גרג 4 שעות.
    ידעתי שאני לא אוכל לאכול שם בצורה רגילה וגם ידעתי שאני לא רוצה בשום אופן לבזבז את המותרת שלי על א. בוקר.
    אז…
    הזמנו א. בוקר זוגית ואני אכלתי המון סלט, פרוסה וחצי של לחם קל, ביצה קשה במקום חביתה כזו או אחרת ומהצלוחיות טונה ואבוקדו)
    שתיתי 2 קולה זירו – לא רציתי לבזבז קלוריות על מיץ טבעי.
    ה”חטא” היחידי שלי היה שאכלתי את היוגורט שהם מגישים לקינוח ואני ממש אוהבת אותו. אז אולי “חטא” אבל לפחות בריא 🙂
    בכל אופן מה שאכלתי שם היה עד עכשיו, עד א. ארבע שלי כך שלמעשה זו היתה ארוחת בוקר וארוחת צהרים שלי עכשיו.
    כמובן שכמו בכל יום עשיתי פעמיים הליכה – 45 דקות הליכה/ריצה בבית
    זהו. אני מרגישה בסדר עם עצמי.
    נכון, לא אכלתי ממש לפי התפריט של היום ובכל זאת אני מרגישה בסדר.
    תודה למי שקרא ושרד עד כאן, ממש רציתי לשתף
    ערב נעים 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי אסנת!
    קודם כל – קראתי עד הסוף ואף שרדתי 😉
    אין לך מה לחשוש מלהישקל. שקילה זה אחד האמצעים בהם אנחנו יכולים להיות עם יד על הדופק ומה לעשות, לפעמים הדופק לא נעים.. אבל אני יכול להגיד לך שגם כשאת יודעת שעשית את השבוע מדוייק ב- 1000% עדיין חוששים לעלות על המשקל.

טיפ שלי? פשוט לעלות ולא לחשוב ואז להיות מופתעים מהתוצאה! לטובה – כל הכבוד! להמשיך ככה 🙂
    לרעה – לעשות דין וחשבון עם עצמי מה לא היה בסדר ולא (!!!) להיכנס לדיכאון. הכי חשוב להבין מאיפה זה נובע, כדי לדעת לתקן לפעם הבאה.

מאחל לך הרבה בהצלחה בהמשך ומחכה לעידכון כמה ירדת!
    אגב, איזה ספר כתבת? :לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

לקבל מחמאה מחברה שאנחנו סומכים שמשקפת לנו את האמת – הכי טוב.
    טוב שירדת מהרגלי השקילה היומיומיים… המדד הנכון הוא פעם בשבוע.
    בהצלחה בהמשך

אלמוני
    לא פעיל

מחזקת אותך המון , בתור מישהי שגם הייתה מכורה לעניין השקילה גם אני וויתרתי על זה והחלטתי על דרך שפויה של שקילה אחת לשבוע בקבוצה.
    שיהיה לך בהצלחה ! :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

ורשמתי לך- כל הכבוד!
    בהצלחה בתהליך ועם הספר החדש!
    :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות