חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

למרות שמזמן לא נכנסתי לפורום ולא הייתי בקשר איתכם אני רוצה לספר לכם שהיתה לי תקופה לא קלה מאחר ואני כבר חודשיים או יותר באותו משקל ללא ירידות רציניות פשוט חשבתי שאולי כדאי לאכול מהכול!!!! ואז לאחר שפשוט נישברתי ולא רק נישברתי אלא היתרסקתי אכלתי ממה שמיתחשק ואז היגע יום השקילה ולא הלכתי להישקל וזאת בפעם הראישונה מאז שנה ושלושה חודשים שאני מוותרת על הקבוצה.
    הלכתי להישקל בקופת חולים והמישקל הראה לי 1.600 למעלה.
    אמרתי לא נורא ומאותו יום חזרתי לתוכנית בשבוע לאחר מיכן ירדתי רק חצי קילו וזה בסדר.
    ושוב בשבוע האחרון רציתי הפסקה של חודש מהקבוצה פניתי למנחה שלי ענתי המדהימה שבשום אופן לא היסכימה לי לעשות הפסקה
    ענתי עודדה אותי ואמרה לחזור לקבוצה לקבל כוחות ושבעצם אים אני מחליטה לא להגיע חודש שאני יכולה לעלות בין 5 ל.. 10 קילו אוו לישכוח את העבר ולהיסתכל קדימה.
    דיברתי גם עים חלי ממן המתוקה וקיבלתי את החיזוק גם ממנה.
    וביום רבעי היגעתי לקבוצה נישקלתי ונישארתי באותו מישקל
    ומאותו יום אני עושה תוכנית מדוייקת כולל הליכה .

לכן חברים יקרים ולכול מי שהתיחס לסיפור שלי מודה לכם מאוד

מודה מכול הלב למנחה שלי האהובה ענתי. ענתי תודה על החיזוקים אוהבת אותך ומבטיחה שעד שאני מפליגה אני יורדת עוד וכמובן….בגד ים חדש.
    ענתי יש בך משהוא מיוחד את נותת לי כוחות להמשיך הלאה ואני מודה לך על ההקשבה כשאני מיתקשרת אלייך תודה תודה תודה.

לחלי ממן המיוחדת תודה על העידוד וההקשבה מודה על תוכנית ניפלאה מבטיחה להישאר חלק ממשפחת חלי גרופ. תודה תודה.

לרוסנה היקרה כמובן שיודעת על כול צעד שעובר עלי תודה על הקשר הניפלא ועל העידוד.
    היבטחנו משהוא האאאא.

אז תודה לכולם לכול הקבוצה של 15.00 מעפולה אתם מקסימים.
    ולכול מי שהיקשיב לי.

דרך אגב… רחל מפליגה באוגוסט במנו ספנות…
    והספינה לא תפליג בלי רחל הרזה!!!!!!!!!!!!!

אוהבת את כולם רחל כהן מעפולה…

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות