חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

למה ? הכי חשוב זה לרצות,אוקיי, אני רוצה הכי בעולם לרדת.
    בחודש הראשון ירדתי יפה 5 וטיפי. היום אני נשקלת בפעם השניה עם הידיעה שרציתי אבל לא עבדתי בשביל זה.שבוע שעבר עליתי 600 גרם והיום מי יודע? המשקל.
    רק היום כשחזרתי לחדר כושר אחרי חודשיים בערך של הפסקה הבנתי עד כמה אני מוותרת לעצמי ועושה תהליך של פעם הולך ופעם לא ומתי יגיע החשק הבא לזלול ? אז היום שקילה…. לא יודעת אם ללכת בכלל אבל צריכה להמשיך.נעלמה המוטיביציה והכי בא לי זה לזלולו והכל.

אלמוני
    לא פעיל

דווקא בגלל שהמוטיבציה אבדה, צריך ללכת לקבוצה ולקבל כוחות, הקבוצה היא תחנת הדלק שלנו.
    זה טבעי שיש נפילות , אנחנו בסך הכול בני אדם, תלכי לקבוצה , תתיעצי עם המנחה שלך, ותמשיכי בדרך כמו גדולה!!!!
    המון בהצלחה!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קורה שעולים, זה תהליך רצוף עליות ומורדות.
    את מגדירה מה את רוצה – לרזות, עצם הגדרת הרצון שלך תיתן לך כוח, אל תרגישי אשמה ותוותרי על הכוח.
    תלכי היום לשקילה, תקחי אחריות ותמשיכי הלאה – כל יום ביומו.
    תייצרי מוטיבציה רק לשבוע הנוכחי, תחשבי: “מה אני יכולה לעשות אחרת?”.
    יש לך רצון (לרזות), אני בטוחה שאת תמצאי את הדרך.
    תאפשרי לעצמך להנות, תחזקי את האמונה ברצון שלך – “מחשבה יוצרת מציאות”.
    בהצלחה בשקילה היום :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני אישית לא בקבוצה, אבל אם הייתי במקומך הייתי הולכת ועוד איך!!! זה יתן לך כוח, מוטיבציה ו”יחזיר אותך למסלול”.
    משברים יש לכולנו, אני בדיוק אתמול חוויתי אחד כזה ענק שזללתי את כל הבית!!!!! עד שהיה בא לי להקיא :עצוב: אכלתי את כל מה שראיתי , לא הרגשתי אפילו את הטעם, והיום אני כל כך כועסת על עצמי :עצוב: , מנסה לסלוח לעצמי, כל היום מהבוקר בשיכנועים שצריך לסלוח לעצמך ולהמשיך הלאה כאילו לא קרה… מזל שיש כאן בנות מדהימות שיודעות לתמוך וזה עוזר!! את יכולה להיעזר בנו וגם להיעזר בקבוצה- זה יתן לך המון כוח, אבל הכי חשוב: תזכרי : רק את אבל באמת רק את – זו שיכולה להוציא את עצמך מזה, ואת בטוח תצליחי, כי אין סיבה שלא!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות