חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה התחלתי את התהליך לבד לפני כחודשיים וחצי ירדתי כ 6 וחצי קילו מתוך ה20 שאני רוצה לרזות ,לא ירידה מטורפת אבל אני כל כך מאושרת אפילו כשאני יורדת רק 100 גרם אני מאושרת כי אני אומרת לעצמי אם לא הייתי מתחילה את התהליך אז לא הייתי יורדת כלום ואולי אפילו עולה ואחרי שנים של מאבקים עם המשקל הזמן לא מהווה משמעות עבורי אני לא רעבה ואני שבעה מהר היום לדוגמא אכלתי לארוחת צהריים 2 קציצות עדשים של טבעול 2 פרוסות לחם קל כף כמיונז וחצי עגבנייה ושבעתי ואפילו התפוצצתי ,פעם זה לא היה מדגדג אותי הייתי מסיימת בגט שווארמה כמו כלום אבל הקיבה שלי הצטמקה אני לא חושבת על אוכל בתאווה אני לא מחכה לאכול החיים שלי הרבה יותר מלאים והגוף שלי פחות אין לי פנטזיות על אוכל והמחשבות שלי טרודות בדברים באמת חשובים אני לא מרגישה מקופחת אם בן זוגי אוכל שוקולד מולי או במבה ואפילו אני קונה לו ממתקים בלי להתבאס ,חשוב לי לציין שלא נשברתי אפילו פעם אחת בתהליך אבל לעולם לא הפסדתי מנה מותרת ואולי זה סוד הקסם איזה כייף להיות משוחררת מרגשות מצפון ומהרגשת הקיפוח . :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

וואו, איזה כיף לקרוא שאת נהנית גם מהירידות הקטנות ואספת כבר 6.5 ק”ג :שמח1:
    תמשיכי להנות מהדברים הקטנים בדרך :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

הגעת לפיסגת השאיםות שלי להגיעה למצב שהאוכל לא שולט בי ושכל הזמן אני חושבת מתי הארוחה הבאה… אולי תדביקי אותי גם במוטיבציה הזאת ובחוסר המעידות?
    כל הכבוד לך!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני אחרי פסח ירדתי 100 גרם ובכיתי… תמישיכי ותצליחיייי היה טוב 3> :אוהב: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

:שמח1:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות