חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא הייתי בקבוצה כבר שלושה שבועות בערך… והיום הרגשתי שאני חייבת לחזור נצמדתי לתפריט חזרה היום…
    צריכה טיפים איך חוזרים לתוכנית ואיך מחזירים תמוטיצביה של ההתחלה את הכוח רצון שהיה בהתחלה… :מבולבל:

אודה לכם אם תעזרו לי… יום טוב

אלמוני
    לא פעיל

הי אתי,

קודם כל כיף גדול שאת פה ושאת משתפת אותנו,

עצם זה שחזרת לתוכנית זה כבר הצעד הראשון, הקבוצה זה הכוח המניע שלנו כל שבוע זה מה שנותן אתה החשק,הרצון והמוטיבציה להמשיך לכן חשוב שתקפידי גם להגיע לקבוצה מידי שבוע זה השעה שאת מקדישה לעצמך מטעינה מצברים לשבוע מלא בעשייה!!

אל תחששבי על מה שהיה תחשבי על מה שיהיה ולאן את רוצה להגיע תציבי לעצמך מטרה אחת קטנה כל פעם ותכבשי אותה, הצלחה אחת גדולה נוצרת על ידי רצף של הצלחות קטנות,
    תשימי את עצמך בראש ובראשונה ותגדירי לעצמך את המטרה שלך ברגע שתראי את המטרה שלך זה יתן לך את הכוח והרצון גם להשיג אותה…הכי חשוב תהני מהדרך ומהתהליך תכיני לעצמך מאכלים חופשיים, מתכונים טעימים דברים שיעזרו לך לשמור על גיוון ועניין ותמיד תזכרי שאין דבר העומד בפני הרצון ואת מסוגלת ובגדול!!

שיהיה המון בהצלחה! מחכה לעדכונים ממך.. :שמח1: :שמח1: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל החלטת לחזור…זו כבר חזרה למוטיבציה! 🙂
    עשית “פסק זמן” ל שלושה שבועות אך קיבלת החלטה שאת חוזרת כבר היום! :שמח1:
    אז קודם כל תחשבי חיובי!!! :מאושר: חוץ מזה תחשבי על הייתרונות והרווחים ויש הרבה שאת משיגה בזמן שאת בתכנית…הרי לא סתם החלטת לחזור… 😉
    תנסי לשנות ולגוון קצת אחרת ממה שעשית עד עכשיו. הרי יש המון תחליפים ומתכונים טעימים שמותרים תנסי לחדש!
    תכיני קינוחים טעימים ושווים לארוחת לילה כך תסיימי את היום בכיף :מאושר:
    למשל…תפוח עם קינמון במקרו ולצידו שלגון טעים ושווה(מנת פרי וחלבון)
    ג'לי עם פירות יבשים טעימים מעל ביחד עם מעדן אהוב…ועוד…
    בקיצור פנקי את עצמך במה שמותר… 🙂
    ואל תשכחי לתת מקום של כבוד למנה המותרת השבועית!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    מאחלת לך המון הצלחה בדרכך חזרה!!!
    ותמיד שניה לפני הנפילה כנסי לפורום או תתקשרי למנחה זה עוזר לא ליפול עמוק יותר.
    תמיד כאן בשבילך
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות