חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מראש השנה התחלתי להתנדנד בתוכנית…
    לא באתי גם הרבה זמן באתי ואם באתי אז זה היה פעם אחת פעמיים עם עלייה…
    אני לא יכולה להגיד שאני כל היום יושבת וטוחנת..כל השבוע רוב היום אני בתוכנית אולי לא שותה כמו בתוכנית ולא ממש ממש מקפידה אבל אני דיי בתוכנית מגיע סופ”ש ואני כאילו לא בדיאטה פתאום אני פחות חושבת על מה אני מכניסה כרגע לפה. אני מודעת לזה שאני לא צריכה לאכול את זה כרגע ואני בכלל לא רעבה גם אז למה? ובכל זאת עושה את זה אני פשוט מרגישה שאני חזרתי להתנהגות של השמנה דבה שבי-שלא רואה כמה היא אוכלת,מה היא אוכלת ומתי
    אני מתוסכלת מזה כבר כמה זמן וכל שבוע אני אומרת השבוע אני אחזור לקבוצה ואז לא יוצא לי ואני אומרת שאני מבטיחה לעצמי שבבית אני יעשה את התוכנית השבוע!
    וזה לא קורה…אני לא יכולה להסתכל על עצמי במראה ואני שונאת את עצמי אני שונאת את ההרגשה הזאת של להיות במיץ של הזבל אבל גם שאין לי כוחות לצאת משם
    אני כל היום בעבודה ואין לי זמן להכין לעצמי אוכל וגם אם אני מוצאת זמן,אני לא נהנת ממנו כי זה לא בדיוק לשבת ולאכול כמו שצריך וכמו שאני אוהבת
    ובכלל כבר אין לי כוח לחתוך ירקות ולבשל לי דברים טובים
    וגם משעמם לי כבר בתוכנית כל כל יום אצלי הוא אותו דבר! אני באה לעבודה בבוקר אוכלת את הבוקר והביניים פה חוזרת הבייתה יש לי חצי שעה לאכול אני מכינה לי משהו מהר בשביל להספיק לחזור בעבודה שובה אוכלת בינים ובערב אורחת ערב (כמו כל יום)
    שלא נדבר על ההליכות שאני חוזרת גמורה מעייפות הבייתה ואין לי כוח לכלום חוץ מללכת לאכול להתקלח ולישון
    איך אני מוצאת את הכוחות!?!?!?!

אלמוני
    לא פעיל

לייה היקרה , “אין לי זמן, זה לא תירוץ” . מכירה את הפרסומת….
    לייה לפני הכל את צריכה להאמין בך וביכולות שלך…
    ברגע שתאמיני ביכולת שלך , תקבלי כוח רצון ואז:
    דבר ראשון תחזרי לקבוצה, אי אפשר בלי התמיכה והחיזוקים מהקבוצה.
    תכיני לך את כל 6 הארוחות מסודרות .
    תפנקי את עצמך ולא תצאי מידי חובה , רק להכין את האוכל וזהו. כל כריך שיהיה מושקע.
    ותפסיקי כל הזמן להיות בחרדות .. פשוט תזרמי. את יותר מדי מכניסה לעצמך לראש , עד כמה קשה ומשעמם ובסוף את גם משכנעת את עצמך. למה לא להיות אופטימית, ולהגיד “קטן עלי” .
    אני יעשה וגם אצליח… נראה לי שאת לא ממש במקום של לרצות מספיק לרדת במשקל. אני מציעה לך לקחת דף ולרשום מה עושה לך רע ומה עושה לך טוב. ודי עם כל הלחץ הזה , את מלחיצה את עצמך נורא.
    קומי בבוקר תחייכי לעולם , העולם יחייך לך בחזרה.
    קחי דף תעשי רישום , תכיני לך ארוחות מסודרות.. ודי עם התירוצים שאין זמן . מי שרוצה מוצאת זמן. את לא פחות עסוקה ממני, ושאני רוצה אני מוצאת זמן.אל תהיי ליד התכנית אלא תעשי תכנית.
    לייה בהצלחה ונשמח לקבל עדכונים עם ירידות …. :))

lee maman
    מנהל בפורום

הגבתי לך בהודעה תחת הכותרת: כמה רוצה?
    חיבוק

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות