חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אשמח שתיקראו את תוכן ההודעה ותעזרו לי
    אני חדשה בקבוצת תמיכה , ואחרי חודש התייאשתי… לא בגלל שלא ירדתי במשקל אלא התייאשתי מלאכול את אותו אוכל כל השבוע.
    אני לא מאנשים שיודעים לבשל. אז הייתי מכינה לי כל יום תפריט מדיוק מה כל 3 שעות אני צריכה לאכול.
    לקראת הסוף נגעלתי. אני רוצה להצליח ולרדת במשקל יש לי המון להוריד ובמיוחד לשלב את זה באורך החיים שלי .
    האם יש אפשרות לתת לי עצות לגיוון ? סוג של רישום. וכך אוכל להבין את מהלך הירידה במשקל ולשלב את זה באורך חיי.
    נכנסתי לתפריטים של חלי חלקם זה לא משהו שאני אוהבת , וחלקם מאוד אהבתי אבל שוב נגעלתי מרוב שאכלתי כל הזמן את אותו הדבר.
    תודה רבה על העזרה.

אלמוני
    לא פעיל

אני גם לא מאלה שיודעים לבשל ולפני שהתחלתי את התוכנית רוב התפריט שלי היה שאוורמה , פלאפל וכדומה.
    אבל הגעתי להחלטה שאני חייבת שינוי , והתחלתי לבשל לא תמיד זה יוצא מדהים, אבל המון פעמים הופתעתי לטובה,וגיליתי שכשאני מכינה לעצמי האוכל פתאום טעים יותר וכיף יותר לאכול.
    תורידי לעצמך את דף הרישום, ותכיני לך יום לפני את הרישום של מחר.יש המון אפשרויות של תחליפים תמצאי לך את מה שאת אוהבת ותנסי אפילו להכין יום לפני את האוכל בשביל המחר, כך גם תצמצמי לעצמך את אפשרויות הנפילה.
    אפילו את הדבר הכי פשוט תשדרגי למשל לארוחת ערב אני מכינה לפעמים טוסט 2 פרוסות לחם קל 1 פרוסת גבינה צהובה 5% מוציאה את האמצע של הפרוסה העליונה ושמה ביצה ומכניסה לטוסטר, עם סלט ירקות זה יוצא מעדן.
    תפעילי את הדמיון אני בטוחה שתפתעי את עצמך.
    המון בהצלחה!!!!!!
    שבת שלום!

אלמוני
    לא פעיל

יש המון תחליפים. לא מצאת את מה שאת אוהבת??????????.

אלמוני
    לא פעיל

רויטל את לא יודעת כמה שאת צודקת, אני איתך אבל זה לא תירוץ לכלום!!!!!!
    גם אני הייתי כמוך משתעממת!
    אבל לשמחתי יש אצלנו בעיר קטרינג שכל צהריים בשעה קבועה מביא לי משלוח לעבודה. ככה אני לא צריכה כל ערב לבשל ליום למחרת ולהתחיל לסחוב שקיות לעבודה!
    וגם יש לו מגוון של אוכל חם.
    חפשי באיזור בית מגוריך מסעדות שעובדות על בסיס ארוחות צהרים
    ממליצה לך בחום<3

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות