חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

(לא בקבוצה)

למשל פחמימות
    כתוב בראש העמוד שמנת פחמימה=80 קלוריות, אם כך מדוע תחליף מסוים הוא 1 חטיף אנרגיה (עד 100 קלוריות)והשני הוא 1 כוס קרנצים (60 קלוריות למנה)? אז לא הבנתי, 60, 80 או 100 קלוריות? כמו כן, על האריזה של קרצנים כתוב שמנה היא 90 קלוריות…. אני ממש מבולבלת ולא מבינה מה הולך כאן. אשמח לסדר ולעזרה וגם לטיפים כללים איך להתחיל את כל התהליך ואיך לגוון, כיוון שאני די בעייתית באוכל ואני חוששת שימאס לי מתפריט לא מגוון אחרי זמן קצר מאוד…

אלמוני
    לא פעיל

מנת פחמימה היא עד 80 קלוריות. אבל יש יוצאים מהכלל. חטיף אנרגיה יכול למשל להגיע עד 100 קלוריות. בפחמימה מבושלת כגון אורז או פסטה, קוסקוס וכדומה, אנחנו לא סופרים קלוריות אלא כמות – חצי כוס לאחר בישול. לגבי קורנפלקסים וקראנצ'ים, אני לא ממש יודעת כי לא נוגעת בדברים כאלו…

לגבי המשך טיפים וכאלה, זה די פשוט. יש לך 6 ארוחות ביום, כל ארוחה מורכבת מ-X מרכיבים. מכיון שאין לנו נתונים שלך אי אפשר לדעת איזה תפריט אמורה לעשות. אבל סתם דוגמא, בבוקר אמורים לאכול פחמימה וחלבון, אז יש לך רשימה של פחמימות, ורשימה של חלבונים, ואת מרכיבה לך את ארוחת הבוקר לפי אוות נפשך. לאותה ארוחה את יכולה להוסיף ירקות מתוך הרשימה של הירקות החינמיים. יש לך 3 ארוחות עיקריות ביום (בוקר, צהריים, ערב) ושלוש ארוחות ביניים קטנות יותר. אנחנו אוכלים בערך כל 3 שעות (אני אומרת בערך כי המינימום בין ארוחה לארוחה הוא שעה וחצי, והמקסימום והאידיאלי הוא 3 שעות).
    לגבי קפה, את מוגבלת ל-4 כוסות קפה ביום עם כוס חלב 1 % שאמורה להספיק לך לכל כוסות הקפה האלו.

אם יש שאלות נוספות נשמח לענות, תהיי יותר ספציפית בשאלות כי קשה להסביר הכל ככה סתם.

אגב, אם את באמת בעניין, ויש לך אפשרות (יש קבוצה קרובה למקום מגורייך + אין בעיות כספיות מיוחדות), אני כן ממליצה לך להירשם לקבוצה לחודש ניסיון (התשלום החודשי הוא 220 שקלים). בקבוצה תקבלי את כל החוברות והחומר (הכל מופיע גם באתר), המדריכה תתאים לך תפריט (1200,1500 או 1800) שמתאים לך לפי הנתונים האישיים שלך, תקבלי הדרכה מסודרת על התפריט מהמנחה, תהיה לך את תמיכת הקבוצה, וגם את תמיכת המנחה כמקור לשאלות. אם תרגישי אח”כ שאת יכולה לבד ולא צריכה את הקבוצה, תמיד תוכלי להמשיך לבד מהבית.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות