שבוע קסום לכולם…
בתחילת שבוע מוצלח ורזה זה ברצוני לפתוח שרשור של ברכות ומטרות לשבוע החדש..כן..כן..זה עוזר..נסו והיווכחו בכך..
אני אתחיל בשמחה..
“אני רוצה להיות רזה כדי לא לשמוע משפטים:”בחורה יפה אבל…שמנה..בחורה מוכשרת אבל..שמנה…בחורה נחמדה אבל שמנה..”
כמו כן, המון המון הודעות אישיות של “מה נשמע” וכדומה בפורום הכללי..אני מזכירה לכם שאם זה לא מעניין את הכלל אז בבקשה מצאו דרך אחרת לתקשר אחד עם השני…זה לא נעים מהצד..
בהצלחה
רוצה להיות רזה כדי להיות יותר בריאה…. רוצה להיות רזה כדי שלא יגידו לי “רזית אבל יש לך עוד”, רוצה להיות רזה ולא ליפול , רוצה מאוד להיות רזה כדי… להגיע לשמירה סוף סוף.
שבוע טוב לכולם
משרה
קודם כל שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום היקר. אשמח להצטרף לשרשור ההודעות ואומר שאני רוצה להיות רזה כי ההרגשה של להיות רזה היא עילאית, מדהימה וכיפית (מנסיון). אני רוצה להיות רזה כי רזה זה בריא, יפה וקליל. ולכן, למרות שאני יודעת שאני מגיע היום עם טיפונת עלייה, אני מקבלת אותה באהבה ובחיבוק (כי מה לעשות, זהו תהליך אמיתי של ירידה משקל). שיהיה שבוע נפלא – תודה יקירתי שריעננת לי את המטרות והרצונות…
אני רוצה להיות רזה, רוצה לאהוב את עצמי ושיאהבו אותי, רוצה לחיות חיים מלאים שמחים ומאושרים, רוצה למצוא מישהי לחלוק איתה חיים שמחים, רוצה לבלות רוצה לחיות במלוא מובן המילה והעיקרף אני רוצה להיות בריא לאהוב את החיים ולשלוט עליהם.
אני רוצה להיות הכי ספונטנית שבעולם, רוצה להיות רזה כדי להיות אמא משוחררת ויותר סובלנית לילדיי ולמשפחתי, רוצה להיות רזה כי התחושה של השליטה היא מדהימה ונפלאה ורוצה מאד לעשות קאט לנפילות שלי……….. די !!!
בהצלחה לכולנו,
הילושי
רוצה להיות רזה כי….
אין טעם יותר טוב מלהרגיש להיות רזה (אני עדיין בתהליך)
לקנות וללבוש בגדים שאני אוהבת ולא אוהלים…..
ללכת לים ולברכה כי אני מאד אוהבת לשחות
וזה לא עשיתי 30 שנה כי הייתי שמנה
לקום בבוקר ולאוהב את מה שאני רואה במראה
לקבל בלי סוף מחמאות
להיות בשליטה מלאה במה שאני מכניסה לפה
ולשנן לעצמי כל הזמן אני אוכלת בריא
ועוד…. ועוד… אין טעם יותר טוב מזה
בהצלחה לכולם מציפי