חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מאיה בת 14 רוצה להתחיל חיים של ילדה נורמלית אני רואה את כולכן ואני אומרת לעצמי איזה באסה זה לאישה מבוגרת להתאבק עם הגוף שלה…שלא תחשבו שלצעירות זה יותר קל כן, אבל אני רוצה לעצור את זה בזמן לפני צבא לפני בגרויות אפילו לפני נשיקה ראשונה רוצה לרזות ובאמת שכל הזכרונות הכי טובים שלי יהיו עם זכרון של גוף בריא וחטוב והכי חשוב ביטחון עצמי…כי עכשיו אין לי הוא ממש שואף לאפס…יש לי משפחה שמדרבנת וחברות שכבר הולכות לחלי ואת כל התמיכה שקיימת אבל עדיין הראש הדפוק הזה שלי אומר תאכלי ולא תחכי.אלוהים העניק לי מפשחה וחברים תומכים עד מעל הראש..פנים יפות לב רחב עם נשמה בפנים רק את הגוף התעצל לתקן ואמר לעצמו “שתתעמץ קצת” אז כן אני יתאמץ עד שאני יגיע למי שאני רוצה לראות מול המראה ולהתחיל את החיים האמיתיים בכיף ולא בדיכאון רוצה לצחוק ולא לחייך חיוך מזוייף….אז בהצלחה לי ולהתחלה החדשה שלי וגם לכן בנות יקרות תזכרו ביס אחד לא שווה את הרגע שקיבלתן את מה שרציתן ואת האושר הזה שנקרא “לאהוב את עצמי”

אלמוני
    לא פעיל

מאוד התרגשתי לקרוא את הדברים שכתבת, את צודקת במליון אחוזים!!! כל הכבוד שהחלטת החלטה משמעותית מאוד לגבי העתיד שלך, את לוקחת את עצמך בידיים ומחליטה לנהל לעצמך את החיים ולא שהם ינהלו אותך… בהצלחה! עם חשיבה כזו בוגרת אני סומכת עליך ובטוחה שתצליחי!!!

אלמוני
    לא פעיל

וואהו מאיה, כמה ריגשת אותי…כמה…:)
    כמה תובנות מדהימות יש לך בגילך הצעיר….
    מחכה לשמוע ממך עוד בהמשך…
    ועוד מאמינה בך…הדלקת בי ניצוץ על הבוקר…
    לכי על זה…מגיע לך !
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon