- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
04/02/2009 בשעה 14:38 #81432
אלמוני
לא פעיליש לי חברה “מושלמת”.
לפחות חיצונית.
עם מידות גוף מדהימות.
השבוע יצאנו כמה חברות לשבת בבית קפה, אכלתי את הפינוק השבועי (עוגת שוקולד חמה) ונהנתי, עד שהחברה המדהימה שלי אמרה: “אבל אם תאכלי את השטויות האלו, איך בדיוק תהיי רזה?” היא אמרה לי שהיא לא נוגעת במאכלים משמינים, אולי רק פעם בכמה חודשים והיא נראת כל כך טוב!
הרגשתי על הפנים, אפילו לא היה לי חשק לסיים את העוגה.
התחלתי לחשוב שאלי באמת צריך לאכול מעט מאוד ובלי פינוקים כדי לרדת במשקל אבל אני מעדיפה להתייעץ עם כאלו שמבינות. מה אתן אומרות???ושאלה נוספת- אתן בעד יומן אכילה?
11/04/2019 בשעה 17:49 #81433אלמוני
לא פעילהיום החברה שלי מהעבודה אמרה לי – איך את עומדת בכל הפיתויים אני בחיים לא הייתי מוכנה ולא הייתי מצליחה!כל הכבוד לך!
ואני עניתי לה שלדעתי אם הייתה לה נטייה להשמנה כמו שלי היא הייתה מצליחה ולא הייתה חושבת ככה , ואם היא הייתה מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שהיא רואה , ואם היא הייתה חושבת שהיא בקושי זזה , ושום דבר לא עולה עליה היא לא הייתה חושבת ככה… ואז היא אמרה שכנראה אני צודקת .
ולמה אני מספרת לך את כל הסיפור הארוך הזה?
כי כל אחד מאיתנו הוא שונה ואם היא ככה זה לא אומר שאת גם צריכה , את יכולה להיות רזה גם עם המנה המותרת, יכול להיות שהיא יכולה לוותר על המנה המותרת וזה לא מפריע לה (לי יש אחות שמסוגלת יומיים “לשכוח” לאכול), היא יכולה ואת תוותרי פעם אחת , פעמיים ואז תישברי ותיפלי.
עצה שלי: תיצמדי לעצמך, לתוכנית. לאט ובטוח !
אושרית11/04/2019 בשעה 17:49 #81434אלמוני
לא פעילכל אחד ומה שעובד בשבילו. יש כאן אנשים שירדו מעל 50 ק”ג בתוכנית, יש את רוסי, ארז, איה המנחה ועוד רבים וטובים שאכלו מנה מותרת פעם בשבוע וירדו משקל של אדם שלם…
בנוסף, אם אוכלים פחות לא יורדים!
זה רק עניין של זמן, גם את תהיי רזה. תהני לך ממנה מותרת בלי יסורי מצפון, זה הכוח שלנו לשמור כל השבוע.
תעדכני אותנו איך הולך..11/04/2019 בשעה 17:49 #81435lee maman
מנהל בפורוםהי שני,
הגעת לקבל עזרה בנושא הירידה במשקל למקום הנכון-לחלי גרופ. אצלנו אוכלים,נהנים ויורדים.ירידות מבוקרות,שלאורך זמן נותנים לך בדיוק את התוצאה הרצויה מבחינתך.מנה מותרת היא חלק חשוב ביותר בתוכנית.
היא מאפשרת לנו שלא להרגיש בעונש,מלמדת אותנו להתאפק לפעם בשבוע ולהיות מתוכננים לאכול את הדבר האהוב עלינו מבלי להרגיש שחטאנו.
כמי שירדה 50 קילו,וזה לקח תקופה לא מבוטלת,לא הייתי מחזיקה מעמד בלי המנה המותרת.
היא שמרה עלי שפויה לאורך כל התקופה ומנעה ממני את תחושת הקיפוח “שלי אסור ולכולם מותר”.
אנו מדברים על שינוי הרגלים של אכילה לאורך כל החיים.
החיים מלאים באוכל טוב,ממתקים, וכדאי שנשכיל להבין איך
מתמודדים איתם וממשיכים לשמור על עצמנו.
אז,ממליצה בחום לא להקשיב לחברה “המושלמת”,
כי אם לעשות את התוכנית כפי שניתנת לך במלואה ולאכול את המנה המותרת לאט לאט..ובהרבה הנאה.
בהצלחה.
מיכל ממן.11/04/2019 בשעה 17:49 #81436אלמוני
לא פעילאני בהחלט יכולה להבין את התסכול שלך….ואני חושבת שלהרבה מאיתנו זה קרה בחיים..אבל את בקבוצה עם תכנית מדהימה שבהחלט רואים תוצאות..אז לא חבל להפסיד מותרת? זה הדבר הכי חשוב וכיפי בתכנית שלנו……היא זו שגורמת לנו להחזיק מעמד ולא אחרי כמה ימים להתנפל על כל מה שרואים לידנו כי “חסכנו” ואנחנו ב”דיאטה”…..לכן אל תוותרי..תמשכי לעשות תכנית ותגיעי במהרה לארץ הרזון
בהצלחה11/04/2019 בשעה 17:49 #81437אלמוני
לא פעילתודה רבה על התמיכה וההקשבה….איזה כייף שיש אתכן בנות מדהימות שכל כך מעודדות. אני לא אוותר על המותרת שלי, ואני ארזה!
חיזקתן אותי מאוד.
תודה. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.