חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שמי רוית, ואני בת 27 ועומדת להנשא בעוד כ7 חודשים ב”ה. אני שוקלת בערך 62 וגובהי 165 ס”מ. מעונינת לשקול 55 ק”ג בחתונתי. ועכשיו לבעיה: תחילה אציין שכבר הייתי בקבוצה וירדתי בצורה מדהימה, אך לדאבוני החזרתי הכל, בנוסף, אני סובלת מהפרעת אכילה מסוג אכילה כפיתי בולמוסית כבר הרבה שנים. האם התכנית של חלי עשויה להתאים לי, שכן היא מכילה בתוכה הגבלות רבות שאני רק מחכה לפרוץ, שנית האם אני יכולה להורד את 7 הק”ג בחודשים כ”כ ספורים. האם אתם מכירים מישהו שעשה את תוכנית חלי וגם לו יש הפרעת אכילה, והתוכנית עזרה לו להתמודד עם ההפרעה שלו. המון המון תודה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אני חושבת שכל מה שתרצי אין זו אגדה ואת מסוגלת הכל עניין של רצון ואני בטוחה שהתוכנית של חלי תעזור זה תוכנית מעולה לי היא עזרה אישית המון זה לא דיאטה תביני התוכנית של חלי זה אורך חיים זה פשוט כיף להיות חלק מהקבוצה של חלי!!! תגיעי למפגש אחד ותראי שזה שווה את הכל..וכשאת אומרת הפרעות אכילה למה את מתכוונת בידיוק?

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל מזל טוב!!! ושיהיה בשעה טובה!!! דבר שני אני חושבת שאין כמעט אחד/ת היום שאני מכירה שאין לו הפרעת אכילה מסוימת…הנפילות האלה קורות לכולנו וצריך כל הזמן להלחם בהן…אני ממליצה לך מאוד להגיע לקבוצה לשאוב את הכוח מכל המשתתפים שחווים את אותה ההרגשה שאת מתארת…בקבוצה את תקבלי את כל הטיפים ותשני הרגלי אכילה לא רק לקראת החתונה אלא לחיים וליום שאחרי הירידה. אם את באמת מאמינה ורוצה אז זה יקרה! ותחשבי כמה טוב זה מרגיש לשלוט כי בסופו של דבר זה עניין של שליטה וחוזק. אני מאחלת לך המון בהצלחה ושולחת לך חיזוקים ואנרגיות חיוביות…תדמייני את עצמך בשמלה הלבנה ותחתרי למטרה!

lee maman
    מנהל בפורום

הי יקירתי.
    קודם כל מזל טוב!!
    שיתפת בהפרעת האכילה שלך..ואני חשבתי לעצמי, אוף אני לא כזו מיוחדת…מהתגובות ראיתי שחוץ ממני, לעוד מלא יש את “ההפרעה” הזו….
    בולמוסים של אכילה, ואחר כך התקפים של יסורי מצפון, ושנאה עצמית ..במעגל קסמים כזה..אוכלת – כועסת על עצמי – אז אם כבר אז כבר – אוכלת שוב – לא נהנית מהאוכל – כועסת על עצמי – אוכלת שוב וחוזר חלילה….
    אך מה גיליתי, יקירתי??
    שוואלה, הכל ענין של החלטה. של בחירה!!
    האם יש מצב שההגדרה של הפרעת אכילה עושה לנו “שרות” מסויים??
    כאילו זו הפרעה, אז אי אפשר באמת להתמודד איתה?
    כאילו יש לנו פתק מהרופא?
    אני הייתי “באזור הנוחות” הזה המון שנים…
    עד שבחרתי להכניס דברים אחרים לחיים שלי!!!
    עד שהפנמתי שלהיות שמן זו בחירה ן”פתק” מהרופא לא עושה את האחריות שלי פחותה!!
    מה את אומרת??
    אולי זה גם אותך פוגש באיזה מקום??

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות