חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רוצה לרדת במשקל…בטוח שכיף להיות רזה…
    ולא רוצה….אחרי 17 קילו וקצת מתחילים להציק לי…כל האנשים שאומרים לי כל יום כל שעה איזה יופי ירדתי ומה אני עושה ומה אני אוכלת…וכמה מתאים לי…ואיזה פנים יפות יש לי…ואיך רואים שרזיתי בבגדים וכל אחד מרשה לעצמו להגיד לי משהו…אני הולכת לחדר אוכל מנסה להתמקד באוכל שלי ומגלה שכולם מתמקדים בצלחת שלי…מה אני שמה לי בצלחת. חוזרת הבייתה ונשברת…אני לא אוהבת תשומת לב אני טיפוס ביישן אני מעדיפה שלא יראו אותי בכלל …ההרגשה שסוקרים אותי ומסתכלים עלי על השומנים שלי מכף רגל ועד ראש לא נעימה לי.
    ואני משתדלת להיות נחמדה (הרי אני שמנה אני חייבת להיות נחמדה) אבל אני מרגישה רע…ואז אני בורחת לאוכל למתוק למנחם לשקט הזה….ושוב מרגישה רע כי למה לעזעזל אני בכלל דופקת חשבון ובסוף זה מתנקם בי…אי אפשר לקום יום אחד רזה לספוג את המחמאות יום יומיים שלוש וזה נעלם??
    למה אנשים חייבים להתערב בכל דבר?
    סתם השתפכות

אלמוני
    לא פעיל

תלמדי לומר תודה בלבד. עינינית. אני מכירה את התחושה שמעירים הערות, ולפעמים זה כלכך מעצבן כי זה גורם לנו ללכת הביתה ו”לצ'פר” את עצמינו במה שלא מגיע לנו ואז מתחיל להתקלקל משהוא. פשוט לא להתייחס יותר מידי, ואם יש מישהוא “שמציק” לך אז פשוט תדברי! תגידי בצורה הכי מכובדת והכי ברורה שזה לא נעים לך. תגדרי גדרים. בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

מן הסתם, מתמקדים במחיאת כפיים על ההורדה המרשימה, ואת יכולה בהחלט להיות גאה בעצמך, רק שזה לא מחסן מפני התגובות של הסביבה. נדמה שאפילו להיפך: כשמורידים את שומן נחשפים יותר, פיזית ונפשית, מנגנוני ההגנה הטבעיים שהקיפו אותנו הולכים ומתפוררים ויש סוג של חשיפה שלא הורגלנו לה. זה לא פשוט מהרבה רבדים. אדם שמן (וזה ממה אוקסימורון) נעלם ביתר קלות. ככל שהוא יורד- הוא נחשף, הוא נראה, הוא יוצר נוכחות אחרת.
    אנשים מסתכלים בצלחת שלך, אנשים מעירים הערות, אנשים בעלי עודף משקל רציני (ולחילופין, חטובים באופן טבעי) מרשים לעצמם לומר לך מה לא בסדר באורח החיים שלך וכמה זה חשוב לעשות ספורט, כל העולם הופך יועצים, ואם את אישה פנויה את תיתקלי בעוד כמה דברים.
    זה מחיר. ואסור להתעלם ממנו. זה מחיר שאנחנו משלמות בשמחה, רק שזה עדיין מחיר. ועל זה, משום מה, לא ממש מדברים. אומרים לך “עיזבי שטויות”, רק שזה לא שטויות. זו עוד התמודדות שאת תצליחי בה.

אלמוני
    לא פעיל

הנושא שהעלת הוא חשוב והוא חלק מהתהליך
    אני מוצאת שאנשים בוחנים אותי כל הזמן מה אני אוכלת וכמה?
    יותר מזה מרגישים צורך “לדחוף”לי אוכל.. וזה לא נעים
    אבל נעים לי לגלות את הכוח שלי לחייך ולומר “לא, תודה” ועוד יותר טוב לי להרגיש כל כך טוב עם עצמי.
    אז חזקי ואמצי וזכרי שהתכנית הזאת היא בשבילך ובשביל ההרגשה הטובה שלך ופה המקום לפתח בטחון עצמי ולהקרין לאחרים תחושת השלמה עם עצמך

בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות