חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רבה. גם אני ירדתי מראש השנה בשמירה אחרי שהורדתי בשנתיים 25 -26 קילו. הבעיה – שדווקא עכשיו נורא אבל נורא קשה לי. אני נשברת כמעט כל יום. מה את עושה? איך את שומרת? האם גם את נשברת? אני זקוקה ליד תומכת ללב מבין בעיקר ממי שנמצא במקום בו אני נמצאת. כפי שאת רואה אני כרגע ממש במצב לא טוב, העלתי כ-2 קילו וזה גורם לי למצב רוח רע ומדכא. אפילו בני המשפחה – בעלי והילדים – מרגישים בכך. אני ממש על הפנים….. גמרתי ליילל … חג שבועות שמח. ותודה על ההקשבה.

אלמוני
    לא פעיל

אז קודם כל הרשי לי לאחל לך חג שמח, לבן, טהור מלא אור ואהבה…
    אומנם זה מה שהרגשתי אתמול… שרק התחלתי וכבר אני נופלת… במין ריקנות שלא מזהה היכן היא יורה ומשתלטת בטעות גם על איזור הבטן ומשאירה בו תחושה של ריקנות ורעב. אבל!!! הבוקר התעוררתי, אכלתי שתי פרוסות עם גבינה וירקות והרגשתי שאני נמצאת בארוחת בוקר בבית מלון. בצהריים הכנתי לי ולבנים שלי ירקות מוקפצים וחזה עוף מהמם … נהננו מהארוחה ואני הרגשתי שאני נמצאת על חוף גן העדן. ואשרי שאני אוכלת את האוכל הכי בריא בעולם ומסכנים אלה שטוחנים עכשיו עוגות ושטויות.
    עוד מעט אצא להליכה ואח”כ אצא לארוחת ערב משפחתית ,לבנה ומשמינה, אבל אני יאכל שם את הירוק והכתום ולא את הלבן כי אין עלי אני מנצחת!!!
    אני בת 45 ולפני שנתיים הייתי מאוד רזה, נראתי כמו ילדה קטנה. אבל זה ברור שהחוכמה היא לשמור!!! לשמור על התוצאות!!! ווזה מה שאעשה עכשיו.

ואת גם יכולה!!! כי את מנצחת ענת יקירתי!!! איך אומרת איה “זה כולה אוכל” אז מעדת? אז מה? את ואני וכולנו רק בני אדם… ומלמטה רק אפשר לעלות!
    אז איספי את עצמך יקרה שלי, חייכי לבעלך ולילדים. תתאפרי, תתלבשי ותצאי להליכה או לארוחה או לאן שאת רוצה ותדעי שאין עליך!!! כי את מנצחת!!! הגעת לארץ הרזון כדי לקבל אזרחות קבע בה ולא להיות תיירת מזדמנת. נכון? אז את נשארת!

חג השבועות הוא חג של טוהר ואהבה… ויום מיוחד (שהוא במקרה מחר גם יום ההולדת העברי שלי שרק אותו אני חוגגת) אז תאהבי ותתאהבי בכל דבר שאת רואה מחר כאילו שהיה חדש ותתקדמי לאושר ולשמחה האמיתית. ותחשפי אותה כי אנחנו לא צריכים שומנים שיעטפו אותה. את השמחה שלנו.

באהבה רבה… גילי
    נ.ב את יכולה לרשום לי את האיימךל שלך ואני אשלח לך לשם כמה דברים יפים…

אלמוני
    לא פעיל

במהלך השמירה
    זה חלק של התהליך שכל הזמן יש ירידות או שומרים על אותו משקלללללללללל וגם יש עליות
    למשל השבוע אני בטוחה שעליתי לא יודעת כמה אבל בטח 2 קילו
    אבל הכל אני לוקחת בהבנה שזה חלק מהחיים בחייבים להמשיך למרות העליות או הקושי כי תמיד אני חושבת איפה היתי
    ואיפה אני לא רוצה להיות בחזרההההההההה
    אז לא משנה אם יש ימים קשים כי יותר קשה להיות אם תוספות תחשבי על זה בדרך הכי חיובית שיש בהצלחה ואני פה לעזר לך באהבה רוסי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות