כיצד ניתן לשלב את הרוטב פסטה של ברילה בתפריט ? אני יודעת שהכי טוב ונכון להכין לבד , בכל זאת רוצים קצת שינוי .. תודה ,וסופ”ש נעים וטעים!!
את יכולה פעם בשבוע לתיבול הפסטה. ותמיד עדיף להכין רוטב בבית כי אז אנחנו שולטים בכמות השמן
היי ענת, ברטבים של ברילה יש סוכר ובגלל זה הערך הקלורי שלהם -יחסית- יותר גבוהה. אבל יש רטבים של חברות אחרות שהם טבעיים לגמרי ולא מכילים סוכר עם טעם מעולה והם גם מתובלים ויש בהם משהו כמו 20-30 קלוריות ל-100 גרם
:אוהב:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך