חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בואי נסתכל על החצי כוס המלאה.. כבר עשית שבוע אחד-ירדת ירידה יפה מאוד זה כבר אומר שאת יודעת לעשות תוכנית..ולהיות מיואשת זה בטח לא חלק מהתוכנית..
    תבדקי את עצמך-מתי קשה לך? מתי רגעי הנפילות? ותכיני את עצמך מראש- תכיני קנקן תה צמחים מתוק, צאי להליכה, שבי לצפות בסרט טוב או תעשי אמבטיה טובה..פשוט תנסי להתמודד עם החשק לאכול ותעשי משהו שיגרום לך להרגיש טוב. את תודי לעצמך ותרגישי גיבורה אחרי שמנעת נפילה..והצלחה אחת תגרור הרבה הצלחות..
    הקבוצה מאוד חשובה והכוח שלה אדיר..תעשי כל מאמץ להיות שם כל שבוע לקבל כוחות..
    תנסי להיזכר בשבוע הראשון..איך התמדת ועמדת בפיתויים..תיזכרי בהרגשה שהייתה לך כשראית ירידה כה מרשימה
    ותשתמשי ברגשות האלה בתור מוטיבציה להיות בתוכנית
    את רוצה להיות רזה..תזכרי את זה
    אין טעים יותר מלהיות רזה..למרות שלפעמים הדרך לשם קשה ומייגעת..תאמיני בעצמך, תתכנני את כל הארוחות שלך,תיצמדי לתפריט ותשתי הרבה מים..התוצאות כבר יגיעו..
    לא לוותר!
    בהצלחה
    גל

אלמוני
    לא פעיל

גל.. כל הכבוד לך !

לקחת את המושכות בידיים ואת נותנת מכוחך העצום למישהי אחרת שכרגע היא קצת “בדאון”.
    איך עובר בינתיים היום ? עדכני אותי.
    הכנתי אתמול המון דברים טעימים והבאתי לי כדי שתהיה לי ארוחת צהריים גורמה (מרק ירקות טעים, ירקות קלויים בתנור, קישואים מאודים עם בצל מושחם). רוצה להצטרף ? את מוזמנת.

מאחלת לך המשך יום נעים ושפוי
    ואת חזקה מאד – גם אני התעודדתי והתחזקתי מדברייך,
    תודה לך
    נשיקות – הילולי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות