- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/09/2012 בשעה 23:44 #209712אלמונילא פעיל
כול היום חיכיתי לשעה המיוחלת שתתחיל הקבוצה. כול היום הזה ברגשות המעורבים, אני יצליח? אני לא יצליח? היו דקות ארוכות שהייתי סקפטית לגמרי ואמרתי לעצמי שניסיתי מלא דיאטות! מלא! ותמיד אכשהו הן נכשלו והעליתי הכול בחזרה, אז מה יהיה שונה הפעם?
הייתי כבר בדרכי לקבוצה והלב דופק ממש חזק, מהחשש של הכישלון.. שאני לא יצליח גם הפעם.
גם אחרי הפגישה יצאתי קצת בהלם, מוכנה-לא מוכנה לאורח חיים שונה ומבחוץ משדרת לחברים ולמשפחה שזהו! השינוי מתחיל עכשיו! ועמוק בלב התחושה אחרת.
הדבר היחיד שהרגשתי במהלך המפגש זה מחנק בגרון, מחנק שעוד שניה מאיים להתפרץ ולצעוק, למה זה מגיע לי? למה נולדתי ככה? ולמה האהבה הזאת לאוכל? למה מכול המשפחה.. דווקא אני.
המשפטים החוזרים כול פעם צובטים כלכך!! “יש לך פנים יפות.. לא חבל?” “את צעירה, לא חבל?” כולכך כואבים והרחמים העצמיים צפים למעלה והבריחה היא לאוכל ולתירוצים.את האמת, אין לי מושג איך אני ממשיכה בכאן :סחרחורת: :לאבטוח: :עצוב:
שלום, שמי רותי, ואני צריכה עזרה.
14/04/2019 בשעה 4:59 #209715אלמונילא פעיללפי השעון, עכשיו כבר מחר, והאמת שלפני כשעה סיימתי את המענה היומי באתר… אבל –
ההודעה שלך צבטה לי בלב והרגשתי שאין סיכוי שאלך לישון עם מצפון נקי לפני שאגיב.
רותי יקרה, אני שמחה שהחלטת לעשות את הצעד הראשון ולהצטרף לקבוצה.
בד בבד אני גם מבינה את החשש והסקפטיות הנלווים.. השאלות שצצות ועולות “למה הפעם כן, ומה שונה מנסיונות קודמים”.
רותי, אני מזמינה אותך לדפדף לסיפורי ההצלחה כאן באתר ולראות עד כמה זה אפשרי.
סקפטיים שכמותך, שנשבעו שלהם זה לא יקרה – היום מככבים אצלנו בסיפורי הצלחה.
מועמדים לקיצור קיבה גאים ומאושרים על עשרות קילוגרמים שהשילו כשהחליטו לוותר על סכין המנתחים.
אין ספור תמונות מחייכות ומאחורי כל אחת מהן סיפור חיים שמאוד דומה לשלך: צעירה, יפה ו… לא חבל?
ממליצה לך גם לקרוא כמה ממכתבי התודה כאן באתר (בסרגל הימני) ולהתרשם עד כמה “זה מצליח”.. כשרוצים.
אנחנו כאן לעזור לך להגשים את החלום, את צריכה רק להושיט יד ולהבטיח לעצמך שאת הולכת על זה.
הבריחה שלך הפעם תהיה למקום אחר. יש לך חלון הזדמנויות לעשות את השינוי…
אגב, מפגש ראשון בקבוצה אינו קנה-מידה לבאים אחריו.. תחשבי איך הרגשת ביום הראשון בבית הספר…
שלום, שמי אורנה ובשם כל הפורום המדהים שלנו אני רוצה להזמין אותך למסע לשינוי.
חיבוק ענק ובהצלחה :אוהב:14/04/2019 בשעה 4:59 #209717אלמונילא פעילהגעת למקום שבו מצליחים איפה שנכשלנו בעבר. אם תציצי בקצת סיפורי הצלחה פה באתר, תראי שהרבה מאוד מהמשתתפים והמשתתפות שהצליחו “לרדת בגדול” אצל חלי ממן כבר ניסו הרבה מאוד שיטות בעבר, שנכשלו, ודווקא כאן בקבוצות התמיכה הצליחו. תני לקבוצה צ'אנס. לא תאמיני כמה כוח יש לה. תקחי את התפריט בשיא הרצינות, תגלשי בפורום המקצועי כאן ותקבלי טיפים ורעיונות למתכונים מדהימים לקינוחים, נשנושים, ארוחות מעניינות. תביני שאת אמנם מתחילה דיאטה אבל הפעם באמת, לא סתם. עד שמגיעים למטרה. ועם הזמן את תראי שההגעה לקבוצה מדרבנת אתך, גורמת לך לרצות להיות בין אלה שמקבלים מחיאות כפיים מהמשתתפים ומהמנחה.
אני מאוד מזדהה עם מי שאמרת בכל הנושא של “למה דווקא אני”. לאורך הדיאטה מצאתי את עצמי אפילו כועסת על ההורים שלי שהורישו לי גנטיקה של שמנים ואוהבי אוכל, אבל מהר מאוד הנחתי את הכעס בצד ולמדתי לקבל את זה שזה המצב, זאת אני, ועם זה צריך לעבוד. כל אחד מקבל פלוסים ומינוסים. יש לך פנים יפות – להרבה אנשים אין! יש לך בריאות, כוח רצון, ראש על הכתפיים – תעריכי את כל זה ותשתמשי בזה לטובתך, כי למזלנו שומן זה לא גזירה משמיים ואפשר לשנות את המצב הזה בשמחה ובכיף. אני היום בשמירה אחרי תהליך של כ8 חודשים ואני זוכרת את התקופה הזאת כחווייתית ומדהימה, במהלכה למדתי המון על הכוח שיש בי ואני מסתכלת על אוכל באופן שונה, לראשונה בחיי, אחרי שניסיתי אינספור דיאטות שלא עזרו. אני אפילו מתגעגעת למפגשים ומחכה כבר לחזור. קחי את עצמך בשתי ידיים ותעשי החלטה אחת פשוטה – ללכת הפעם על כל הקופה, לעקוב אחרי ההוראות ולא לזייף. אם תצליחי להתמיד בשבועות הראשונים כמו שצריך את כבר לא תרצי להפסיק, פשוט כי תראי שזה עובד.
בהצלחה! מאי 🙂14/04/2019 בשעה 4:59 #209718אלמונילא פעילקראתי את הודעתך ואת דברייך המרגשים ואפילו זלגה לי דמעה.
אין לך מושג כמה את צודקת בתחושתך, ומאיפה מביאים כוחות להתחיל ולהמשיך.
אני רק רוצה לומר לך שאל תסתכלי על העבר , הוא יקשה עלייך להתקדם הלאה. העבר הוא עבר ואנחנו עכשיו בהווה, אני שמחה ומברכת אותך על החלטתך להצטרף למשפחה שלנו המדהימה, המחבקת והעוטפת . כל מה שדרוש לך זה להאמין בעצמך, לאהוב את עצמך לומר לעצמך אני רוצה אני יכולה אני אצליח , ברגע שתפנימי את זה את על דרך המלך. רק תציבי מטרה , רצון ואת שם. בהצלחה, ואנחנו מחכים לעדכונים.14/04/2019 בשעה 5:00 #209720אלמונילא פעילאת מקסימה והצלחת ממש ממש לרגש אותי.כל הכבוד שהגעת אל הרגע וקיבלת החלטה גדולה לעשות שינוי.תקראי סיפורי הצלחה תיכנסי מלאאא לפורום ותעזרי בנו. תיצמדי למדריכה ותתמידי להגיע לכל שקילה כל שבוע ותיראי תוצאות.האמיני בעצמך וזה בהחלט אפשרי וכדאי. …. בהצלחה חמודה ובטוחה שתצליחי :שמח1:
14/04/2019 בשעה 5:00 #209721אלמונילא פעיללסיים פוסט בשמי רותי ואני צריכה עזרה…
זה חבל על הזמן של בחורה/אישה /נערה עם יכולת מופלאה להבין שבהרבה
דברים את יכולה לבד בכל מה שקשור לירידה במשקל/שמירה על אורח חיים בריא ונכון
את צריכה עזרה כמו רבים מאיתנו שחברו לתוכנית של חלי ממן
קיבלו אחריות על חייהם.הבינו שקבוצת תמיכה זו הדרך לעבור תהליך מעצים
ללא קיצורי דרך כמו למשל ניתוח קוסמטי…
אז איזה כייף לך שהתרגשת לפני שהצטרפת.
הפרפרים האלו בבטן ובלב שיש לנו לפני שאנחנו מתחילים משהו חדש.
איך ממשיכים מכאן את שואלת?
מגיעים באופן התמדתי לקבוצה כל שבוע,מפנימים ש6 ארוחות ביום,
מנה מותרת,מים ,עבדו לאלו שפירסמו את סיפור הצלחתם,
אין סיבה שלא יעבוד גם לך .
בהצלחה..
ושתפי אותנו באיך הולך לך ….
אנחנו כאן בשביל לעזור,לתמוך ובכלל… 🙂14/04/2019 בשעה 5:00 #209723אלמונילא פעילהרגשתי את אותה הרגשה כשפניתי לקבוצה של חלי ממן, הייתי סקפטית ואמרתי מה השוני מהדיאטות הקודמות שעשיתי, כשניסים המנחה נתן לי תפריט של 1500 קלוריות אמרתי לו שאני אוכלת פחות ועולה המשקל והוא ענה תנסי שבוע ונראה את התוצאה ,כמובן שירדתי בשבוע הראשון 1,600 התעודדתי והמשכתי באותה דרך כולל המנה המותרת והקילוגרמים המשיכו לנשור ולא סבלתי הייתי מסופקת ורגועה. הגעתי למשקל היעד לאחר חצי שנה,ירידה של 23 קג' ואני מאושרת . היום אני קרוב לחמישה חודשים בשמירה ותאמיני לי אם אני יכולתי כולם יכולים. בהצלחה :שמח1:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.