חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוף… איזה באסה. אני מוזמנת היום בערב לחברה ותכננתי לאכול אצלה את המנה המותרת.
    העניין הוא שאתמול חזרתי בלילה מהופעה ולא הצלחתי להירדם כל הלילה. בסופו של דבר נורא התחשק לי משהו טעים לאכול אז החלטתי לוותר על המותרת היום בערב, ואכלתי במקום זה בלילה. לדעתי אכלתי יותר מידי, אז גם אני מבואסת קצת כי יודעת שחרגתי + על חוסר התכנון.

בנוסף לזה עכשיו אצטרך להתגבר על הפיתויים אצל החברה בערב… אוף – חיים קשים :צוחק:
    בעצם הסיבה שאני כותבת את זה כאן, היא כי אני יודעת שאם אני אכתוב כאן הודעה, אין מצב שאני אחזור בלילה ואספר לכן שאכלתי עוד מותרת. אז מבחינתי זה סוג של התחייבות שלא אתפתה הערב ולא אחרוג.

מחזיקה לי אצבעות :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

החיים לא קשים…אלא מלאי אתגרים!!!!!!!!!!! 😉
    בהצלחה הערב…. :מאושר:
    תנסי להנות מהחברה ומכל מה שמסביב…האוכל איננו העיקר!!!!!!!! 😉
    תעדכני!!! :אוהב:
    שבת שלום
    רחלי ו.
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

עצם ההודעה הזו מראה על האחריות שלך לגבי התהליך, אכלת מותרת – אז לא תהיה עוד אחת, וההוככחה? ממש כאן..
    עדכני אותנו איך עבר הביקור – כי כמו שרחלי כבר אמרה האוכל אינו העיקר ואפשר להינות, מאוד אפילו, בלעדיו..
    תהני!
    :שמח2: :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים גם לי בא משהו מתוק. מה לעשות אנחנו נשים.אז אני קניתי לעצמי מלא סוכריות ללא סוכר בכל מני טעמים והכי חשוב שהן חינמיות.כשיש לי דחף למשהו מתוק אני לוקחת סוכריה כזו וזה מאוד עוזר לי.

אלמוני
    לא פעיל

עמית היי, שבוע שעבר גם לי היה קשה ואכלתי את המותרת לצערי בספונטניות והיו עוד חריגות נוספות, הלכתי 3 פעמים שעה הליכה וזה הצליח לאזן אותי ואפילו ירדתי, אז אם תצליחי תצאי להליכה ואז תוכלי “לספוג” גם חריגה קטנה שעלולה לקרות גם היום 😉 , בשאיפה שלא :לשון:
    בהצלחה :מאושר:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות