חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יורדת בקצב נורא איטי של חצי קילו לשבוע. כרגע אני לא עושה ספורט כי אני בתקופת בחינות לחוצה עם תינוקת בבית ואת הזמן בו אני לא לומדת אני איתה …. אני צריכה לרדת עוד 30 ולמרות שאני יודעת שלא נכון לעשות חשבונאות עם כמה נשאר וכמה ירדתי. אני לא מצליחה להמנע מזה 🙁 ונשקלת כל בוקר ומתבאסת. נראה לי כמו נצח להגיע ליעד … אני יודעת שאין לי ברירה אחרת אבל עדיין זה מרגיש כמו יעד לא מושג , סתם רגע של שבירה

אלמוני
    לא פעיל

תוציאי לך את זה מהראש.
    חצי קילו לשבוע זו תוצאה בריאה ומעולה
    ואני בטוחה שיהיו תקופות שייהיה לאט יותר ויהיה מהר יותר…
    תחשבי על לשלב איזה 20 דקות ביום ספורט אפילו לפני השינה או מוקדם מוקדם בבוקר. איך שאת רוצה
    ..
    אבל גם בלי זה בסדר
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה על מה את מדברת ועצתי לך – לקחת את הכל בקלות וכל יום בנפרד.
    יש כאן כאלו שירדו 40 ו-50 ו-60 ק”ג… רק מלקרוא את סיפורי ההצלחה מוכיח שהכל אפשרי… שהיעד – לא משנה מהו – הוא מושג.
    הכל רק פונקציה של התמדה וזמן. בסוף תגיעי. מי שמתמיד – מגיע. אין דבר כזה שלא.

אלמוני
    לא פעיל

פרפר יקרה…
    רגעי השבירה האלו מיותרים ונגמרים בגלל שאת קשה מדי עם עצמך..אז בואי בבקשה נפטר מהם..
    1. העיפי את המשקל מהבית..אל תשקלי כל יום כל היום..אלא שמרי לעצמך רגע של מתח פעם בשבוע בקבוצה..לי זה מאוד עזר..
    2. התעסקתי בהווה ולא בעתיד…כמה ירדת יפה השבוע, כמה מעולה היית בארוחה הנ”ל..ולא..יש לי עוד X ק”ג לרדת..אם המנחה שלי הייתה אומרת לי כל הזמן שיש לי 60 קילו לרדת..הייתי מתה..:((
    3. חצי קילו לשבוע זו ירידה יפה ולא איטית…אם את רוצה יותר..התחילי לאכול במדוייק את התוכנית, רישומים, מים, ופעילות גופנית…בסופשבוע כשזה אפשרי..
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות