חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הורדתי 200 גרם השבוע 🙂 זה חביב, לא הרבה יותר מזה. אפשר להגיד שהורדתי את המשקל שהעליתי בפסח :שמח1:

אבל זאת ירידה ולא עלייה. אז יאללה, שלוש ארבע לעבודה. שיפודי הירקות כבר במקרר מוכנים למחר 🙂 עוגת הביסקוויטים בדרך ואני מניחה שאנחנו ניקח משאריות הבשר של מחר לשאר השבוע :מאושר: אפילו אכלתי נקניקיות (3) לארוחת צהריים היום, כדי שמחר אני לא ארגיש שאני “מפספסת”. אני אוהבת נקניקיות… בשר לא ברור וטעים… :לשון:

הולך להיות לי שבוע מלא מתחים עם העבודה כי אני ניסיתי לבוא לקראתם לגבי ימי החופש שאני צריכה לקחת כדי לטוס לחו'ל לפראג בסוף החודש – אחרי שהודעתי להם במרץ על זה. והם עושים לי פרצופים ולא מאשרים לי את הימים. אז התייעצתי עם עורכת דין והיא עזרה לי לנסח מכתב שאני מודיעה שאני לוקחת את ימי החופש ושיסתדרו כי זה מספיק התראה וחלאס עם משחקי הכוחות האלה. חוצמזה שהלוואי ויפטרו אותי שאני כבר יעזוב את הדרעק מקום הזה. אני נשארת פשוט כי זה מסתדר לי עם החצי משרה השנייה שלי שגם עוסקת בתחום שלמדתי. אני מקווה שאני אגיע לסופ'ש עם ממש מעט לחץ ועצבים. ואני רק מקווה שזה יסתדר ואני לא אצטרך לחשוב על זה עוד.

אז חג שמח ושבוע טוב! נקווה שעם החג הוא גם יעבור מהר.

אלמוני
    לא פעיל

בעיקר עם העבודה. כמה שה מבעס :כועס:
    מכירה מקרוב את התחושה המחורבנת הזו. לכן אני עצמאית היום. לא מוכנה שישלטו לי בחיים!

אלמוני
    לא פעיל

לי יש בעיה קשה עם קבבים. אני פשוט מתה עליהם :סחרחורת: :לאאכפת:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, ירידה היא ירידה. אז כל הכבוד.

לגבי העבודה, כשאני הגעתי לרגע בחיים שאמרתי “את העבודה הזו אני לא רוצה לעשות יותר” עשיתי את השינוי וכל יום שלא בא לי ללכת ללמד אני חושבת כמה שעות הייתי צריכה לעבוד בשביל הסכום שאני מרוויחה היום בשעה, ואיזה עבודה מגעילה הייתי צריכה לעשות בשביל זה.

אני מברכת על השינוי שעשיתי. שינה לי את החיים מקצה לקצה.

לא אתיימר להציע לך שינוי כל כך משמעותי בחיים כמו להתפטר אבל רציתי לחלוק איתך את התחושה הטובה שיש לי בעקבות השינוי שאני עשיתי. אולי שווה לחשוב איך את תוקפת את הבעיה הזו (של עבודה שלא טובה לך).

צהרים טובים :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות