אני רגישה ללקטוז ומחפשת תחליפי גבינה מתאימים.
דגים אני לא אוכלת אז יש לי ביצה, פסטרמה וסויה.
רציתי לדעת אם יש מעדנים או ממרחי סויה שאפשר להמליץ לי עליהם גם מבחינת טעם ווודאי שמבחינה תזונתית וקלורית.
קטניות זה תחליף לחלבון גבינה. את יכולה לבשל אותם ולהכין ממרחים בבית כמו למשל שעועית עדשים חומוס. פשוט לטחון ואפשר להוסיף תבלינים. חצי כוס זה חלבון גבינה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות