חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #188328
    אלמוני
    לא פעיל

    אשמח לדעת מהי ההגדרה של “רבע עוף”. ומה המקבילה שלה מבחינת חזה עוף.
    תודה

    #188329
    אלמוני
    לא פעיל

    אני שאלתי את המדריכה את אותה שאלה רבע עוף זה המשולש עם הפולקה ללא עור עדיף
    וחזה עוף זה “הפרפר” או שפשוט שאת הולכת לקצב את מבקשת שיפרוס לך את החזה לחתיכות של 150 ג וכל חתיכה זוהי המנה שלך ממש משביעה על מחבת פסים ללא שמן קצת רוטב סויה ותבלנים טעים
    :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות