משהו לא ממש מסתדר לי עם זה שאשפר לאכול רבע עוף.
שקלתי בבית.
הכרע שוקל 200 גרם והשוק שוקל 100 גרם (עם עצמות).
כלומר שניהם שוקלים 300 גרם.כמה כבר שוקלות העצמות?
זה עדיין יותר מ-100 גרם חלבון בשר שמותר לאכול אחרי בישול.
היי שרון, אין צורך להיות פדנטיים.. זוהי תוכנית לכל החיים
ולכן אין צורך כל הזמן להתעסק בקטנות..
מגיע לך לארוחת צהריים שוק ורבע. פשוט לא לקחת את ההכי גדולים אלא ששניהם
יהיו בגודל סביר (וכמובן ללא עור)
בתאבון 😉