חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מזמן לא נכנסתי וזאת בגלל עיסוקים למינהם
    אבל אני יודעת שכאן אני אקבל את העזרה ואת הפרגון
    אז ככה לצערי אבי שוב מאושפז ואני הולכת לעבור את הסוף שבוע לבד בבית אני עם דלקת בגיד של יד ימין בלי יכולת כמעט להזיז אותה. כל השבוע הייתי בתוכנית ואני מפחדת פשוט לא לאבד פרופורציה האמת היא שכל פעם שאבי מתאשפז אני מאבדת הכל אבל הפעם לא אני בתוכנית לפחות מנסה לשרוד אבל זה קשה קשה מאוד
    וגם בגלל שהפעם יש לי כאבים עזים ביד שאי אפשר לתאר לכם במילים אז איך אומרים הצרות באות יחדיו ובמיוחד אצלי
    אז נכון השבוע ירדתי 1.100 וסהכ יש לי ביד כמעט 5 קילו ולכן אני לא רוצה לקלקל אותם להפך אני כולי מוטיבציה להגיע לחמש ממש חסרים לי עוד 400 גרם ולכן אני רוצה שסוף סוף אם אגיע לחמש אני יודעת שזה יתן לי מוטיבציה והמון אז חברות יקרות וגם חברים תנו לי עצות איך לעבור את הזמן הזה המעצבן הזה שאני לבד נכון יש לי מה לעשות והרבה כמו לכולם וכשאני לא מוגבלת אני יכולה לעשות הכל ולהעסיק את עצמי אבל כשהיד לא מתפקדת זה קשה גם עכשיו אני מקלידה ביד שמאל מזל שאני מקלידה בשיטה עיוורת כי זה יותר קל לי
    אני בטוחה שרובכם יגידו לי להכנס לכאן כל פעם שארגיש צעקה לעזרה כן חלק מהזמן אני אלך לבקר אותו אבל מה אעשה בחלק שאני אהיה לבד בבית שלי ולצערי אני לא יכולה ללכת לאף אחד כי יש לי כלבים והם לא יכולים כל הזמן להיות סגורים בבית וגם בגלל הכאבים שיש לי לא בא לי ללכת לשום מקום
    אני מקווה שהוא יחזור הביתה כבר כדי שאוכל לחזור בערך לימי השגרה כל פעם שהוא מתאשפז אני מאבדת פורפורציות וחבל לי
    רוסנה יקירתי תודה לך שאת שם בשבילי את נשמה טובה תמיד עוזרת במצוקות תודה על האירוח היום בקונדיטוריה וכיף לי לדעת שיש לי חברה כמוך מפרגנת על כל גרם אחד שיורד וגם באיתות קשות שם בשבילי ולא נוטשת למרות העליות ושמחה תמיד על הירידות כאילו היו שלך
    את באמת נכס לפורום כאן ונכס לכל מה שנקרא חלי גרופ לא פלא שחלי שלחה לך זר הביתה מגיע לך.
    נשמתי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ותודה לך
    אני אוהבת אותך ותודה על ההקשבה וההבנה את מצבי תודה על זה שאני יכולה קצת לבכות לך ואת מקבלת הכל בכיף ובהבנה.
    במיוחד במצבי הקשה היום אין עלייך ואני רוצה לכתוב לך כאן בפורום הזה כדי שכולם ידעו איזה בחורה את אני מודה לחלי גרופ שהכרתי אותך את אלופה ולדעתי יש להצדיע לך לעבוד מול כל האויבים ולהתאפק.
    נשמתי תודה לך על העידודים ועל הנסיון שלך לעודד אותי באיתות משבר כמו שיש לי עכשיו. תודה לך שאני יכולה להתקשר אליך בכל דקה בכל יממה ואת תעני לי ולא משנה מה תהיה השעה.
    בדיוק כמו היום שעודדת אותי שאבתי ממך קצת כוח להמשיך הלאה ולא להתמותת בגלל כל מה שאני עוברת.
    ועוד בגלל שאמרו לי היום שלא יודעים מתי אבא של ישתחרר בגלל בעיות הלב שיש לו.
    טוב חברים שפחתי לכם קצת את ליבי ואם הצקתי למשהו אז אני מבקשת מעכשיו סליחה אבל הייתי חייבת לכתוב את מה שעל ליבי
    אני מקווה שלא אשבר ובאמת להגיד לכם אני עם דמעות בעיניים כי ממש נמאס לי כל האשפוזים הללו שאני סובלת משהייתי ילדה עם אמא שלי ז”ל ועכשיו עם אבי
    אבל אני מקווה שמצב הרוח שלי ישתפר ואני בטוחה שהוא ישתפר אבל כשהוא יחזור הביתה וזה יקח קצת זמן
    טוב בהצלחה לכולם ותודה שנתתם לי לשפוך קצת את הלב כי אין לי כרגע עם מי לדבר תודה
    אוהבת את כולכם
    מירית
    אהובה חלי איה וכל המנחות סוף שבוע מקסים ותמשיכו בעזרה שלכם היא מבורכת שבת שלום ומבורך
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

היי מירית…
    “מכל קושי מפציע יופי”, האמיני בכוחות שלך…
    את אישה חזקה..יהיה בסדר..
    אנחנו איתך…
    סופשבוע קסום

אלמוני
    לא פעיל

מאמי עצוב לי לישמעו עליך ועל אביך
    אני מאחלת לך רק שתבריאו במהרה יפתי
    אני כאן לכל דבר שתיצטרכי
    ויודעת שמה שהכי את צריכה זה חיבוק
    מאמי שלי שולחת לך חיבוק ענק
    וברכה גדולה לרפואה
    להצלחה כי את מקסימה וטובה
    ולמה לנו הטובים מגיע ליסבול לא פייאר
    אבל מאמי אני כאן בישבילך בכל שעה שימריעל עצמך ומי יתן שמיהיה יותר טוב ומהר שלך לתמיד רחלי
    שחייבת לך המון המון

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות