- This topic has 4 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/02/2008 בשעה 17:28 #45224
אלמוני
לא פעילקשה לי עם התוכנית למרות שאני שנתיים בתוכנית הורדתי 40 קילו ועליתי בזמן התוכנית 13 קילו לא יודע מה לעשות!!
11/04/2019 בשעה 8:08 #45225אלמוני
לא פעילגם אני שנתיים בתוכנית וירדתי 27 קילו (בשמירה) זה לא קל אבל אין לנו דרך אחרת לפעמיים צריך לקחת החלטות מה אני עושה ממשיך לעלות או חוזר למסלול האם קשה לך עם האוכל שלא מספיק או השתיה תבדוק איפה הקושי ואותו תשנה אני למשל השבוע לקחתי לעצמי את השתיה כיעד כי בזמן האחרון הפסקתי לשתות כמו כן התחייבתי לעצמי שרק השבוע אני לא יעשה מעידות הבעיה אצלי זה עוד פחמימה בערב וזה תוקע אותי אותו משקל או לפעמיים 800 גרם זה שיש בנו את הפחד לעלות זה מצשהו טוב כי רק זה מה שיבלום אותנו
אז שיהיה בהצלחה ושבוע שפוי או אפילו בצעדים קטנים של ארוחה אחת ללא מעידות ואחר כך עוד ארוחה .11/04/2019 בשעה 8:08 #45226אלמוני
לא פעילמה קורה ?
מתחילים מאפסססססססססססס
לוקחים את החוברת קוראים מא עד ת
עושים רישוםםםםםםםם
אוכלים בידיוק מה שצריךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ושותים הרבה
ותבוא לבקר אותייייייייייייייייייי
ואני אעזר לךךךךךךךךךךךך
מתה אליךךךךךךךךך רוסי11/04/2019 בשעה 8:08 #45227אלמוני
לא פעילאני קוראת את ההודעה שלך ושואלת את עצמי …
הייתכן שרועי שכח כמה קשה היה לו להיות שמן ??
האם ייתכן שרועי שכח כמה מעייף היה לסחוב 40 ק”ג כל יום על הברכיים שלנו ??
י
האם יייתכן שרועי שכח כמה קשה היה לקנות בגדים עם תוספת של 40 ק”ג במשקל ??האם ייתכן שרועי שכח כמה קשה לעבןר את הקיץ שלנו עם עודף משקל של 40 ק”ג … הזעת יתר .. שפשפות ..
האם ייתכן שרועי שכח כמה לא אהבנו לבלות עם החברים ביםבבריכה עם עודף של 40 ק”ג ??
רועייייייי קשהההה ……….??? קשה להיות שמן!!
אז נכון שיש ימים קשים אבל לנו אסור לשכוח איך הרגשנו ..עם עודף המשקל שלנו ..רועי שאלה לי ..
במידה ויתפוס אותך שוטר על מהירות .. אז תוותר על הרשיון ??
במידה ויהיה לך ויכוח עם הבוס .. אז תתפטר ??
במידה ויקרע לך הכפתור מהחולצה … אז תזרוק אותה לפח ??
במידה והיה לך פנצר בגלגל…. אז תזרוק את הרכב ?
לכן זה הזמן לעצור את ההעלייה ולהמשיך קדימה !אני בטוחה שענית לאא על כל השאלות לכן …
יש ימים קלים ויש ימים פחות קלים והתפקיד שלנו זה להפיק את המיטב של עצמנו , לא לשכוח שאנחנו חולים והטיפול במחלה שלנו זה להיצמד לתפריט, אחרת כל ה40 יהלומים שצברת ילכו לאיבוד .הצעתי אלייך להתחיל להתכתב עם המשרד במייל יומי מה אתה אוכל כל יום , ולקבל מאיתנו חיזוקים .
במידה ואתה רוצה אשמח לשוחח איתך תיצור איתי קשר למשרד ,אנסה לעזור לך …
בהצלחה חלי ממן
ה15/04/2019 בשעה 9:02 #244494אלמוני
לא פעילאתה פה?
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.