- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/05/2012 בשעה 18:21 #193863אלמונילא פעיל
אני מרגישה שאני חייבת לשתף! השבוע האחרון היה לי ככ נורא, כנראה שיש לי חידק בקיבה וזה גורם לכאבי בטן בחילות ובאופן מוזר גם לתחושת רעב לאורך כל היום, אני רעבה לפני ארוחה ואחרי הארוחה ולפעמים גם תוך כדי.. במהלך השבוע התאמצתי בטירוף לא לחרוג, ובאמת לא חרגתי נצמדתי לתפריט בלי לזוז סנטימטר.. היה קשה, אבל אמרתי שאין מצב שזה ישבור אותי..
אבל אתמול בערב בשקילה גיליתי שעליתי 300 גרם, שזה לא הרבה אבל הספיק לי בשביל להרוס לי את השבוע, הייתי ככ מבואסת, התאמצתי ככ וקיוותי שלפחות אשאר באותו משקל,
אבל החלק שממנו אני הכי חוששת שאולי זה לא בשליטתי, ועכשיו עד לסוף הטיפול ועד שהחיידק יעבור אני לא אצליח לרדת..
אמנם לא נשברתי וגם היום נצמדתי לתפריט אבל אני מרגישה שאין לי ככ דרייב ולא בא לי לצאת להליכה..
אני לא יודעת מה לעשות, ואיך להתעלות מעל התחושות האלה..
אשמח אם למישהו יש רעיון או עצה.. או שאולי עבר את זה גם..13/04/2019 בשעה 22:17 #193866אלמונילא פעילגמני סובלת מחיידק בקיבה ותאמת הוא לא נתן לי תחושה של רעב 4 חודשים הוא היה לי עד שלפני שבוע גילתי אותו ועכשיו אני על אנטיביוטיקה שזה גם שובר אותי ואני רעבה
אבל אין מה לעשות צריך להתמודד ואם את רעבה כמוני תשתי או שתאכלי משהו חינמי
מקווה שתעברי את החיידק כמו גדולה ומאחלת את זה לעצמי
וכשהוא יעבור תחזרי למסלול כמו גדולה…
תרגישי טוב…13/04/2019 בשעה 22:17 #193868אלמונילא פעיללונה כל הכבוד איך עשית את זה?
עשית דיאטה גם קודם?
את עושה ספורט?
(זה מעניין אותי כי גם אני דובה בשבוע הראשון)13/04/2019 בשעה 22:17 #193869אלמונילא פעילאמנם אין לי חיידק אבל אני תקועה כבר חדש וחצי במשקל ואני צעד אחד קטן מהשמירה. מנסה בכל הכח לעשות את הטפרית כמו שצריך וכל שבוע באה עם עליה קטנה או עומדת במקום…
מה שהבנתי השבוע זה שכניראה אכלתי כמויות יותר גדולות ממה שצריך (כמו למשל סלק גדול מדי או שלשת רבעי כוס קטניות כחלבון גבינה במקום חצי כוס) כי לא ידעתי והשבוע בעלי קנה לי משקל והתחלתי למדוד כל דבר והופתעתי מאד לגלות שיש לי הרבה חריגות….
בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהרי מבחינתי עשיתי מה שצריך כל שבוע ולא אכלתי מעבר ולא התפתאתי וכל פעם ציפיתי לירידה והתאכזבתי. השבוע עליתי מאה גרם נוספים ורציתי לבכות ואז פתאום נפל לי האסימון. זה לא יתכן שהחיים שלי נעצרים בגלל השקילה, לא יתכן שאני מבלה שבוע שלם בחששות, פחדים, כעסים ותסכולים בגלל שאני בדיאטה. צריך להוריד הילוך הרי אני בתוכנית אני שומרת אני נמצאת באורח חיים בריא כבר שנה וחצי כמעט, אני כבר רזה ונראית מצוין. אז נכון שיש לי עוד קילו וחצי להוריד אבל לא צריך לעצור את החיים בגלל זה. צריך לשחרר, לעשות את התוכנית, לעשות ספורט אבל בעיקר להיות בשמחה ולשחרר וכל היתר כבר יגיע. קחי את זה כמשחק כאתגר כמשהו חיובי.
זהו, סליחה על החפירה פשוט הייתי במצב הזה מעל חודש והשתחררתי אז הייתי חייבת לשתף אותך. מקווה שעזרתי -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.