חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

גם שאני בשמירה
    רק שבועיים קשה עדיין לא למעוד וגם אם אני אוכלת נכון את
    כל ששת הארוחות אני מוצאת את עצמי טועמת ביס פה וביס שם
    יש לי אובססיה למשקל ואני נשקלת בבית מה שגורם לי ללחץ נוסף כיוון שאני רואה שאני עולה במשקל 200 גרם שגם מבאבסים אותי צריכה עידוד ייעוץ ומה שרק אפשר

אלמוני
    לא פעיל

סיגלית זאת רוסנה מה שלומך?
    אני מבינה על מה את מדברת
    גם לי עכשיו שאני בשמירה יותר קשה
    כאילו מותר לי הכל , נורא קשה לשמור
    אבל צריכים לחשוב שיותר קשה להיות שמן
    מחשבה אופטימית לחשוב רק טוב ושזה החיים אמיתי
    ופה אנחנו צריכים להתמודד אם אוכל וזה קטן אלינו אוהבת אותך רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

זרקי מהחלון את המשקלללללללללל
    תלמדי לא להישקל בבית אוהבת רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

היי סיגלית….
    לעניות דעתי, אין סיבה באמת ללחץ כפי שאת נמצאת בו.
    הגעת לשמירה, תנוחי קצת..לנוח אין פירושו לא לעשות תוכנית כי את עושה…אבל מדי פעם ביס, לא פרופרציונאלי ללחץ שאת מפגינה…
    מאיפה מגיע הלחץ? זו נראה לי השאלה הכי חשובה שאת צריכה לחשוב עליה…זה מה שמניע אותך…
    את מפחדת מכדור שלג? מנפילות תהומיות? אחלה, זה אומר שהמצפון שלך בריא ושחבל לך להרוס את כל מה שהרווחת עד כה..
    אבל בין זה לבין הלחץ יש פער גדול…תנשמי…תרגעי..לוקח זמן לחזור לתוכנית מדוייקת…פרגני לעצמך על מה שעשית עד כה..
    כמו גם, אחד הכללים שלנו הוא שנשקלים אך ורק פעם בשבוע בקבוצה ולא בשום מקום אחר. מהסיבה הפשוטה שזה “מלכוד 22”
    גם אם אנשים אשר מדייקים בתוכנית יעלו כל יום על המשקל הוא יראה להם כל פעם משהו אחר, פעם למעלה ופעם למטה, משום שמתקיימים תהליכים שונים בגוף המשפיעים על המשקל באופן של דקות אפילו(נוזלים, הורמונים וכדומה) ולכן רק פעם בשבוע נשקלים כדי לקבל מדד יחסי.
    אני מציעה לך להוריד את המשקל לאוטו(לא ראיתי אף פעם מישהו נשקל ברחוב) ולהשאיר אותו שם…
    בהצלחה
    שבוע קסום
    איה

אלמוני
    לא פעיל

ראשית אני חייבת לומר לך כל הכבוד!!! את בשמירה, את כבר לא “שמן”, פרגני לעצמך שהצלחת לעשות את כל הדרך עד לשמירה. ועכשיו גם אם יש ימים קשים הרי כבר עברת דרך ארוכה אני בטוחה שאת יודעת לקזז ולשמור. אני ממש בשבועות הראשונים שלי, הגוף שלי מקבל “סטירה” על כל תפריט חדש ושינויים חחח כמו נרקומן הוא מגיב לחוסר הפחמימות שאני רגילה אליהם. אז פרגני לעצמך תאהבי את הגוף שלך, והכי חשוב זרקי את המשקל הוא שוקל נכון כי לוקח לגוף ימים להגיב לשינויים, גם לי יש משקל בבית ואני לא מעיזה לעלות עליו אפילו שאני יודעת שאני בעלייה ו/או ירידה. תעיפי אותו ותגיעי למפגשים הם הכוח!!! בהצלחה מירבית.

אלמוני
    לא פעיל

כן הלחץ מחשש לעלות במשקל ולאבד את מה שיש אני מבטיחה לא להישקל בבית לפחות עד יום שלישי לשקילה ולהמשיך בתוכנית כרגיל

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות