חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר היה נדמה לי שהפעם הצלחתי לשבור את מעגל הקסמים של 20 השנים האחרונות והנה אני שוב נופלת עמוק לתוך השומן הגועלי , השנאה העצמית ההסתגרות בבית ובעיקר הכעס העצום על עצמי. לפני שנה פצחתי בדיאטה הרגשתי מצויין וחיש קל (5 חודשים)רזיתי נהדר (21 ק”ג) כמובן שרציתי עוד משום שכבר שנים רבות לא הייתי במשקל הזה והרגשתי פשוט נהדר.כ”כ אהבתי את עצמי, הייתי ממש באפוריה. ואז לפני 4 חודשים במקום לשמור על הקיים התחלתי לזלול בלי שליטה (סיבות הרי לא חסרות) וחיש קל העלתי 11 ק”ג אין לתאר את היאוש הבריחה לתוך שינה ההסתגרות.לא מצליחה לעצור מישהו יכול להמליץ על איזה תפריט הגיוני? אני לא מצליחה לעצור את הטירוף. אולי אצטרף לקבוצה אבל לי לא היה אף פעם טוב במסגרת כזאת היות ואני מרגישה כמו תחרות קשה לי להפסיד ובעיקר לא לעצמי
    בבקשה עזרה………….

אלמוני
    לא פעיל

הפתרון היחיד הוא לגשת לאחת הקבוצות של חלי , כי לבד זה קשה!!!!
    בהצלחה שרה

אלמוני
    לא פעיל

היי RHCH…
    ניתן לשבור את מעגל הקסמים רק אם המוח מבין שזהו אורח חיים ולא דיאטה…בנוסף המוח חייב למצוא חלופות להתמודדות כי עד היום התרגלנו בכל מצב נתון להתמודד עם מזון..לברוח אליו כשאנו מאושרים, עצובים, מדוכאים וכדומה..
    התפריט הוא לא העניין פה..:) אלא רק התרגול של המוח בנוגע לתפיסות שלנו כלפי שימושי האוכל בחיינו…
    אני מציעה לך לקבל עזרה בדרך כלשהי..כי לבד לא קל..
    בהצלחה

אלמוני
    אורח

שימי לב למשפט חכם…
    חלונות הופכים להזדמנות ר ק כשפותחים אותם !!!
    את זה מלמדת אותנו האישה היקרה והגדולה חלי ממן…
    וכמובן ממשיכה להוביל ולהאיר את דרכי המנחה אוסנת נעים.
    שביזכותה אני יוכל להמשיך לנצח.חלק מניצחוני שייך לה!!
    ביחד יותר קל ליהיות קל !!תחשבי על זה בהצלחה…

אלמוני
    לא פעיל

אל תתייאשי!!!
    אני אחרי ירידה של 34 ק”ג עם אותה אופוריה עליה את מדברת התחלתי לעלות “בלי סיבה” (את יודעת איך זה קורה בדרך כלל)….כך השארתי לעצמי רק 28 ק”ג מכל העוצר שהיה לי.רק אחרי חזרה לקבוצה הבנתי איזה כוח עצום זה וכמה יכול לעזור.
    לגבי התחרותיות,יש לי רק להגיד לך שזה הכל בראש!בסוף תביני שכולם שם רוצים רק את טובתך…
    תמיד איתך
    טלי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות