חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בשבוע השלישי של הדיאטה, עד כה הורדתי 2.100 ק”ג, השבוע הזה היה מצוין עד שהגיע יום שבת שבו אכלתי 3 מנות מותרות, ביום ראשון הייתי באירוע משפחתי ולא הצלחתי להפסיק לאכול, היום אני מנסה לחזור לשגרה(לחזור לתוכנית)ולא מצליחה,אני מרגישה כל הזמן רעבה ונמאס לי לאכול כל היום ירקות וגזר…ממש ממש קשה לי(כל דקה אני במלחמה עם עצמי),והכי גרוע שאני מפחדת מהשקילה כי אני לא רוצה לעלות במשקל ולא רוצה לאכזב את המנחה המדהימה שלי שכ”כ משתדלת שנצליח ואני מאכזבת אותה, מה לעשות?

אלמוני
    לא פעיל

הדרך הכי טובה היא ללכת לשקילה בכל מקרה. רק זו הדרך להתחזק ולאגור כוחות חדשים לחזור לתוכנית ולהמשיך בדרך בה התחלת.
    המון המון בהצלחה ועדכני איך היה… 🙂

אלמוני
    לא פעיל

דווקא כשאני חורגת יותר חשוב לי להגיע לקבוצה , זה עוזר להתאפס ולחזור לשגרה,
    יכול להיות שאת אוכל מעט מידי ובגלל זה את רעבה, תעזרי במנחה שלך להכין לך תפריט יותר משביע (לבחור תחליפים משביעים),ותעזרי גם בקבוצה לקבלת טיפים טובים , את לא אמורה להיות רעבה 😉 ואל תפחדי לאכזב אף אחד חוץ מאשר את עצמך….. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

רייצל יקרה….
    נפילות וטעויות הן חלק אינטגרלי מהתהליך….לימוד בלתי פוסק שעוזר לנו
    ללמוד ולהפיק לקחים ולהצליח בהמשך הדרך, קבלי זאת באהבה…
    לא סתם מדובר בתהליך ולא בזבנג…ולכן הניחי לעצמך ללמוד ולטעות…
    לא להלחם אלא להנות מהדרך….ואין סיבה שתהיי רעבה אם תאכלי כמו שצריך
    ולכן העזרי במנחה שלך…ייתכן שאת עושה משהו לא בסדר…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

את בוחרת איך לעשות את התוכנית – האם להרגיש במלחמה יומיומית או לזרום עם התוכנית וזה אומר: לגוון באוכל, לחשוב שאת עושה את זה בשביל עצמך ולא בשביל המנחה המדהימה שלך שאת לא רוצה לאכזב אותה – היא תמיד תהיה שם בשבילך אבל רק את יכולה להביא לשינוי מתוך בחירה והבנה שאת עושה את זה בשביל עצמך :שמח1: תעשי טבלת חסרונות – יתרונות מהשינוי, מה הרווח שלך מהשינוי שתעשי – את תגלי שההצלחה שלך בתוכנית שווה יותר.
    אל תפחדי מהשקילה, תתמודדי איתה, תתמידי בהגעה לקבוצה – פה יתחיל השינוי.
    בהצלחה :שמח1:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות