חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני כבר מקפידה על הדיאטה לפי תפריט 1,200 קלוריות כבר חודש. בגלל שאני תקועה אני כבר ביום שני של תפריט כריכים. מה שקורה לי שהימים שלי ארוכים ולפעמים אני הולכת לישון בשעה 2-3 בלילה ואני כבר מאוד רעבה בשעות הלילה. אני מתאפקת והולכת לישון עם קרקורי בטן ואז אני קמה ליום קשה שבו ארוחת הבוקר לא משביעה אותי ואני כבר סובלת מכאבי בטן כדרך קבע. אני לא מסוגלת לאכול ירקות בבוקר. אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם גבינה ועם כוס נס קפה. בקיצור קשה לי מאוד עם הרעב ואני כבר לא יודעת איך לפתור את זה חוץ מלהשבר ולאכול יותר בבוקר/לילה קשה.

אלמוני
    לא פעיל

זה סוד הקסם!!!! מרקים חינמיים (תפריטם באתר) סלטים, חמוצים תוצרת בית – החמוצים של שי חולקו בעבר בקבוצות – בדקי באתר, ירקות טריים / /מבושלים // מאודים / /מוקפצים // בתנור = אנטי פסטי / סוכריות ללא סוכר – עד 4 ביום/ קרטיב קלי קלות – עד 4 ביום / מסטיק ללא סוכר / עד 4 ביום / ג'לי מרמולייט – כ”כ הרבה חינמיים שלא נשאר זמן ל”חובה”. אל תלכי לישון רעבה! כי תקומי עם מחשבות על האוכל שלא היה, אל תחשבי שקשה, נכון זה מאתגר שני את המשפט האחרון שכתבת: עזרו לי למצוא פתרון שייתן לי להמשיך בתהליך ולהשיג את מבוקשי. מקווה שהגישה שלי והרעיונות שהעלתי עוזרים ולו במעט, סומכת עליך שתוכלי לפתח הלאה :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות