קודם כל- בהצלחה!!!
גם אני התחלתי השבוע עם הרבה חששות לאור זה שכבר עשיתי את התוכנית בעבר ובסוף נפלתי רציני והפסקתי… אחרי תקופה ארוכה החלטתי שהגוף שלי חשוב לי, חשוב לי לאהוב את עצמי ועוד אי אלו מטרות אישיות 😉 תנסי לחשוב עם עצמך למה כ”כ חשוב לך לרזות, וזה כבר קצת עושה הרגשה יותר טובה.
מבחינה טכנית- לגבי זה שאמרת שאת רעבה- יש באתר מלא מתכונים שווים וחינמיים שאם יש לך אותם לשעת רעב אין מצב שאת נשארת רעבה… הכנתי השבוע את המרק של חלי והוא יצא טעים מאד, כל פעם שאני רעבה אני שותה ספל מרק וזה ממש ממלא, כי זה מרק טחון וסמיך. חוץ מזה שיש ירקות מבושלים, מוקפצים, טריים ועוד מלא…
לגבי פיתויים- אולי תקני דברים מתוקים ותשלבי אותם בתכנית (לדוגמה חטיף אנרגיה כפחמימה) עם כוס קפה בבוקר זה ממש כיף, וזה לא מרגיש כמוצר דיאטטי ותחליף אומלל- להיפך 🙂 תמצאי לך דברים שאת אוהבת מהמתכונים, תגווני ותתכנני מראש כדי שלא תתקעי בשעת משבר ולא יהיה לך פתרון… ככה גם תהני מהתהליך, ויהיה לך טעים ומעניין 😉
ותמיד כשבא לך ליפול על משהו שווה, תחליטי שאת שומרת אותו למנה המותרת שמגיעה לך פעם בשבוע, וזה אולי קצת יקל עלייך.
אפשר גם לקנות סוכריות מאסט או מסטיקים וכאלה שנותנים קצת מתוק כשצריך והם חינמיים
מלא בהצלחה!! :אוהב:
דרך אגב- האם את בקבוצה? כי אני התחלתי כמשתתפת וירטואלית ובסוף הצטרפתי לקבוצה ואני ממש שמחה שהצטרפתי, כי זה ממש תומך ונותן מסגרת, והמנחה מקסימה ועוזרת :שמח2: