חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפעמים ההצלחה של היום מזכירה לי את הכישלון הגדול של חיי בעבר ,וקשה להנות למרות האמירה להיסתכל על חצי כוס המלאה.עדיין קשה להפנים את האושר שהצלחתי להיתגבר על כישלון גדול וכשאני אומרת כמה ירדתי לפעמים אני מאושרת ולפעמים מרגישה שאני זורעת מלח על פצעיי פוחדת לחזור אחורה ויודעת שזה אפשרי היום אחרי ירידה כל כל גדולה יש לי הרבה יותר מה להפסיד והפחד מעביר בי צמרמורת.סתם רציתי לספר את מחשבותיי

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה אותך כי אני הרבה פעמים עשיתי דיאטות ומה לא
    וכל פעם שהיצלחתי ישר קילקלתי
    אבל ביום שהפנמתי שאני כן יכולה להיות רזה או להיות במקום יותר טוב גרם לי לאושר
    אני כבר 5 שנים אצל חלי וירדתי המון ואני להפך אומרת בגאוה
    כמה ירדתי ואני יודעת שברגע שאני מזכירה כמה ירדתי
    זה עוזר לי להבין לאיפה אני לא אחזור
    אז על תחששי תהני מכל רגע בהצלחה

lee maman
    מנהל בפורום

אני כל כך מבינה אותך…באמת.
    למרות שתחושת הניצחון ותחושת השליטה שיש על האוכל גוברת על הכל. תמיד יש בתת מודע את המפלצת הקטנה שמזכירה לנו שתמיד אפשר לחזור אחורה, לאותה תהום שחורה.
    המפלצת הזו מופיעה לא כשהכל בסדר..שאנחנו בשליטה..שאנחנו יורדים במשקל.
    המפלצת מופיעה כשמעט קשה לנו…שמישהו זרק לנו הערה..שסתם היה לנו יום פחות טוב…או שאנחנו קצת מרגישים “מסכנים” שאנחנו רואים את המאכל האהוב שלנו ומשתוקקים לאכול אותו.
    במקרים כאלה אנחנו רק מוכיחים לעצמנו כמה אנחנו חזקים, איזה דרך עשינו כדי להגיע לפסגה, והיד עוד נטויה.
    אני חושבת, סליחה, בטוחה, שכדי לשמר הצלחות צריך ואף רצוי לאן אפשר לחזור…כי רק ככה אנחנו מעריכים כל כך את המקום שאנו נמצאים בו היום.

בהצלחה!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות