- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
28/12/2014 בשעה 10:21 #131166
אלמוני
לא פעילאז ככה, נעלמתי קצת בחודשיים האחרונים אבל אני פה…
אני בתחילת הריון, שבוע 11 בערך וקשה לי בטירוף!!! אני מרגישה רע 99% מהזמן, סובלת מבחילות נוראיות שהדרך היחידה להעביר אותן זה לאכול, אז כשיש לי בחילה אני אוכלת קרקרים, פתי בר, טוסטים, לחמניות טריות, כל דבר שהוא פחמימה יבשה וממש לא מעניין אותי אם זה בין הארוחות או בנוסף לארוחות. כשהבחילה קצת עוברת ואני מרגישה טוב תוקף אותי רעב מטורף!!! חשק לפיצה, לסביח, לצ'יפס, לשוקולד, למה לא… כל מה שלא אכלתי בשנה האחרונה!
אחרי כמעט 17 ק”ג שירדתי בקלות יחסית, בהליך רציף בלי להעלות אפילו פעם אחת במשקל (!), פתאום העלתי בשבועות ספורים 3 ק”ג. אני מבואסת מעצמי אבל מתקשה לחזור לתהליך כי כשמרגישים כ”כ רע באמת שום דבר לא מרגיש חשוב ובטח לא השמירה על המשקל. חלבונים, שומנים וירקות כמעט נעלמו מהתפריט. לא מסוגלת לראות עוף ובשר! רק ערימות על גבי ערימות של פחמימות.
אני מגיעה לקבוצה להישקל ומיד בורחת כי מתפדחת כל שבוע להגיד שעליתי במשקל (המדריכה יודעת על ההריון אבל אני לא רוצה עדיין לספר בקבוצה). המדריכה אמרה שעד שבוע 15 ממשיכים כרגיל עם התפריט ויורדים במשקל כרגיל, אבל העלייה במשקל מייאשת אותי! אני משתדלת לאכול תפוח או מלפפון כשרעבה ומכינה לעצמי מרקים ואני יודעת בדיוק מה אני צריכה לעשות, אבל עדיין מרגישה שזה מתרחק ממני לאט לאט ומפחיד אותי להעלות עכשיו בהריון את כל ה-17 ק”ג שירדתי בתוספת ריבית…. מה עושים? אני לא יודעת אם זה יהיה ככה כל ההריון או שזה משתפר מתישהו… מישהי עברה את זה כאן ויש לה כמה עצות מנחמות? :עצוב:12/04/2019 בשעה 10:06 #131167אלמוני
לא פעילראשית מזל טוב
קחי בסבלנות את התקופה הראשונה עוד מעט הבחילות יעברו ואת תחזרי לתלם
תשתדלי להכין לך בכל זאת ארוחות קלות. תיכף אחרי אטרף לחם יבש להרגעת הבחילה תכיני לך סנדויץ מושקע בירקות
חסה מלפפון חמוץ פטריות גמבה ונבטים ועוד….ירדת 17 קילו וההורמון עכשיו קצת חוגגים
אבל בגלל שאת מכירה את התכנית את יודעת שאפשר לאכול נכון ולשמור על הגזרהאת תהייה אמא יפהפייהמוחטובה ובריאה והכל בסדר
בואי תצטרפי אלינו יום ביומו עם התכנון- שהוא הכי חשוב…. כך את מעבירה מסר למוח
ולאט לאט את תחזרי לארוחות סדירות ומסודרות
וגם אם חרגת… את לא היחידה … זה גם החורף וגם תחילת הריון:אוהב:
12/04/2019 בשעה 10:06 #131168אלמוני
לא פעילכי היא בשמירה,אני מבינה שיש גם פעמים מותרת,אבל 1200 קלוריות זה לא קצת להריון?
12/04/2019 בשעה 10:06 #131169אלמוני
לא פעילהייתה לי הארה בלילה (ואולי זה קשור לצרבת הנוראית שתקפה אותי וגרמה לי להתהפך כל הלילה במיטה) והחלטתי לחזור למסלול באופן מיידי! כי ההריון זה סתם תירוץ לאכול שטויות!
קרקר פה, ביסקוויט שם זה לא סוף העולם, אבל אין שום הצדקה לכל השאר! ובמקום להיכנס למיטה ב-18:00 בערב אני מתכננת לצאת להליכה!
מבטיחה לעדכן על ירידה שבוע הבא ותודה על העידוד :מאושר: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.