היי,
אני דווקא מוצאת את עצמי שבעה כי אני מרבה בחלבונים.
אז ככה,
תכיני מרק חינמי של חל ממן, זה כשר לפסח.
בבוקר אני מכינה מצה ברייט, ומשקיעה בה וזה יציקה בבטן..
תקחי מצה קלה, תפוררי אותה ותשרי כמה דקות עם מעט מים.
בצד תטרפי ביצה.
אני מוסיפה בצל ופטריות( הכנתי מראש כמות של בצל ופטריות עם תרסיס שמן, ואז זה לא קשה אלא כבר מבושל), הוספתי שמיר.
אפשר גם מעט מגבינה צהובה 5 אחוז..
ואת הכול יחד עם המצה.
תרססי מחבת בתרסיס שמן ותשפכי את הבלילה.. אח׳כ אש קטנה והופכים..
זה יוצא ענק.
ליד ירקות יש לך כבר ארוחת בוקר של פחמימה וחלבון.
אח׳כ בביניים תחתכי תפוח עם מעדן ביו 1.5 אחוז.
ואז אני שוב אוכלת ביניים- כמו הקודמת..
ובצהריים- חזה עוף עם צ׳ילי ותפ׳א ליד סלט.
אגב, אפשר סלט ניסואז גדול- עם טונה ותפ׳א. לדעתי אפשר מנת שומן כמו תמיד ולהוריד מארוחת הערב חצי חלבון, כי זה פחות או ײותר השינוי שעשו.
ושוב ביניים- אני לא כ׳כ אוהבת מצות אז במקום פחמימה ופרי אני לוקחת חלבון ופרי- או גלידה דיאט ופרי או פרוזן יוגורט( יש ליד הבית שלי יוגורט סגור של 85 קלוריות ואני מוסיפה רק תותים)..
ואז ערב- הכנתי פשטידת תפ׳א ופטריות .. זה יוצא 6 חתיכות ענקיות כשכל אחת זה פחמימה וחצי חלבון. ואני מוסיפה מנת חלבון- למשל 2 כפות קוט׳ג וסלט עם שמן זית.
נראה לך שתהיי רעבה??
וזה תפריט 1200-1250..
מה דעתך?
מקווה שעזרתי..