חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שזה נשמע מוזר…
    לא היה לי המון לרדת במשקל, אבל כנראה שאלו היו קילויים שהיו בדיוק על הגבול שבין שמנה לבסדר וכל ירידה נראת אצלי משמעותית…

אני ייחלתי לרגע הזה הרבה זמן….יש לו עוד לרדת כמובן…אבל אני במשקל שלא הצלחתי להגיע אליו הרבה זמן…
    ממש הרבה זמן…

ואם כל השיטה של חלי גרופ והתמיכה שלכם, הגעתי לזה דיי בכייף שלא שמתי לב..בגלל שירדתי קצת לפני הקבוצה- אפשר להגיד שירדתי עד כה 9 ק”ג וכולם לא מפסיקים לפעור את הפה ולהגיד שאני חצי בן אדם..

אני מופתעת מאוד מהתגובות- למה זה קורה לי?
    אני גם לפעמים לא מאמינה שמכנס מסוים עולה עליי…
    כאילו הכל קרה מהר מבלי שהספקתי ממש לעכל את זה…

אני מפחדת שהתחושה הזו המוזרה שלי תקלקל לי את הירידה…

בא לי לבכות- כאילו אני מתרגשת שאני מתקרבת לפנטזיה שלי- כאילו זה לא הגייוני- כך כך הרבה זמן רציתי וזה הופך להיות בר השגה..

אני יודעת שהכל חיובי ומה שנקרא ” תגידי תודה ותסתמי ” אולי….אולי זה מה שאני צריכה לעשות 🙂

הפעם אני יודעת שאני אצליח- מתחילה להראות רזה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי יקירה,
    קראתי את ההודעה שלך וחשבתי שהייתי יכולה לכתוב כל מילה בעצמי (חוץ מזה שאני צריכה לרדת יותר מ-9 ק”ג). לי היה קשה בהתחלה לראות בכלל את השינוי, קיבלתי מחמאות ולא הבנתי על מה הם מדברים בכלל… לקח לי המון זמן להבין שבאמת רזיתי. נראה לי שרק אחרי 15-16 ק”ג הבנתי שוואלה, רזיתי… ונראה לי שזה גם בגלל שהתכנית כ”כ טובה לי ואני מרגישה איתה בנוח, יחסית לדיאטות ששמעתי עליהן, וגם בגלל שעוד לפני התכנית רציתי לאמץ אורח חיים בריא בלי קשר למשקל, והתכנית הזו פשוט מתיישבת “בול” על הצורך הזה שלי, שזה נראה לי טבעי. במילים אחרות, עשיתי תכנית, ירדתי במשקל, אבל לא שמתי לב לזה כי הכל הסתדר לי טוב.
    אני מאוד מבינה את הפחד שלך שהתחושה הזו תקלקל לך את הירידה. היה שלב מסוים שהירידה במשקל נעצרה לי, כי היה לי טוב עם איך שנראיתי וחשבתי שאני כבר “מחוסנת”, אבל אז הבנתי שלא… אם נכנסים באמת לתכנית, זו מחויבות לעצמי לכל החיים. יש משפט יפה שאומר שלפחד יש את הכוח שאנחנו נותנות לו, אז אל תתני לו כוח רב… יש בך מספיק כוחות ואופטימיות להמשיך בתכנית, לרדת במשקל וגם לעכל את הכל, וזה לוקח זמן..
    ואל “תגידי תודה ותסתמי”, תגידי לעצמך תודה על כל בחירה נכונה בחיים, על כל תחושה טובה שיש לך, על כל הצלחה קטנה כגדולה, על כל פעם שאת מרשה לעצמך לפרוק, על כל פעם שאת מצליחה לאסוף את עצמך בחזרה, על כל תובנה חשובה שיש לך… ואל תסתמי, אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך…
    משהו שלי- תודה רבה על ההודעה שלך, שיקפת לי את עצמי עכשיו ועזרת לי להבין טוב יותר איפה אני נמצאת בהתליך ולאן אני רוצה להגיע. תודה רבה!!!!
    שיהיה סופ”ש מעולה! 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות