חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז הייתה ירידה של 400 גרם :שמח1: ובעצם חזרתי ל65
    לא יודעת למה זה אבל על הגוף אני ממש מרגישה שהשמנתי וגדלתי.. יש מצב שזה מהגלולות שהתחלתי לקחת :לאאכפת:
    התחלתי שבוע שעבר אירובי. אז יש לי שיעור אחד של שעה וחצי שזה שלושת רבעי שעה מדרגה ושלושת רבעי שעה קור פילאטיס. ועוד שיעור של שעה אימון מטבולי. השרירים שלי כאבו בטירוף איזה שלושה ימים :סחרחורת: והשיעורים עצמם מאוד קשים לי כרגע אבל מאמינה שזה יילך וייסתדר ולאט לאט אני אכנס לכושר.
    ממ.. מה עוד? קניתי בגדי ים מהממים! :לשון: יאללה שהחופשה שלי כבר תגיע ונוכל להשוויץ בהם. בראשון הבא אלך לשחות!
    אני מקבלת המון המון מחמאות בזמן האחרון. באמת, אין יום שלא מחמיאים ולא מגזימה. אבל אני כאילו לא מצליחה לקבל אותן. אני עוד לא שלמה עם הגוף שלי ולכן זה קצת קשה..
    זה אפילו מתחיל להעיק באיזושהי צורה ואני מיד משנה נושא.. :לאבטוח:

ממ.. לקחתי יום חופש בשישי ואני והבנזוג מתכוונים לנסוע לטייל איפשהו :שמח1: חשבנו לנסוע לאיזה קטיף דובדבנים אבל הכל נורא רחוק. למישהו יש המלצה למשהו בשרון? לא חייב קטיף.. אפילו סתם מקומות יפים לטייל בהם :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הירידה 😉
    תתחדשי על הבגד ים!איזה כיףף
    גם לי נורא קשה לקבל את המחמאות, כולם אומרים לי שאני רזה כבר ואני בכלל לא רואה את עצמי ככה..מקווה שאם הזמן זה יבוא יותר בקלות!

אין לי המלצות, אבל תהנו המון!! :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

תתחדשי על הבגד ים 🙂 אני גם מקבלת הרבה מחמאות אבל דרכי עוד ארוכה קצת :שמח1: אבל גם את זה נעבור! ואגב גם לי יש בגד ים חדש 🙂 מקווה עוד קצת להתחיל להשוויץ בו בנוח :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

והדפדפן המפגר שלח אותי עמוד אחורה 🙁

בכל מקרה בקצרה – תתחדשי על הבגד ים, עדיף להשמין מגלולות מאשר מהיריון וברור שאת מקבלת מחמאות 65 קילו – אני מאחורייך! 😉

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות