חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ממשיכה את התפריט הרגיל רק משנה כמובן את הפחמימות לפסח..
    שבוע שעבר לא יצא לי לאכול את המנה המותרת שלי מכיוון שכל פעם אמרתי מחר בסוף ליל הסדר כבר הגיע אז ויתרתי. בליל הסדר אכלתי לפי התפריט שקיבלנו אפילו קצת פחות בארוחה.
    ביום אחרי ליל הסדר חשבתי שאני אוכל את המנה המותרת אבל מצאתי מה לאכול גם בלי המותרת ולפי התפריט אבל לא ממש בזמנים הנכונים בפיספוס של בערך שעה..
    ובכל זאת אני מרגישה נפוחה ושעליתי במשקל..אז הפרתי את החוקים ונשקלתי אתמול בבוקר באמת הראה לי ירידה(כמובן שזה לא מדוייק) ובאותו יום אחה”צ נשקלתי שוב(אני יודעת שאסור אבל הרגשתי צורך עז) והמשקל הראה שני קילו יותר(כמובן שנשקלתי על בטן חצי ריקה)וגם ההרגשה בבגדים הייתה אחרת..
    רציתי לדעת:1. מה גורם לשינויים הקיצוניים האילו? והאם זה נורמלי?
    2. מה אפשר לעשות בנידון?(במיוחד עם ההרגשה)

אלמוני
    לא פעיל

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי
    קצת עידוד ההרגשה הזאת היתה לי בסוף שבוע החלטתי ללכת ברגל וההרגשה השתפרה.
    אז מחכה לך ללכת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    וגם אמרו לי שפריכיות גורמות לזה
    ובבקשה לא להשקל במקרה הכי גרוע יום א תעשי 3 ימי סנוויצים מעולה גם אני יעשה לפני השקילה מה שבטוח בטוח חחחחחחחחח
    אז לא לשבת בבית תגידי מתי ואיזה שעה ותראי כולם התיצבו חחחחחחחחח
    בהצלחה
    מריומה

אלמוני
    לא פעיל

היי..
    בכל דקה ביממה שבה נשקל המשקל יראה אחרת, למה? בגלל מאזן נוזלים שונה, פעילויות הומונאליות , חילוף חומרים וכדומה.
    ולכן, לא להשקל כל שניה, אחרי שירותים, אחרי מקלחת, אחרי טלביזיה, אחרי ספורט וכדומה – אלא רק פעם בשבוע.
    בנוסף, לא לוותר על המנה המותרת ולהמשיך, זהו אורח חיים..
    בהצלחה וחג שמח

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות