חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אווףף איתי..אחרי חמישה שבועות שהייתי מאוד ממושמעת…נפלתי.
    אתמול הייתי באירוע והחלפתי את הארוחות כך שהצהרים תהיה בערב..הכל הלך מעולה באירוע..לא התפתיתי ממאכלי הבופה הפתוח ..וכמו שליאת המדריכה שלי אומרת הלכתי ואמרתי שלום לכלללללל הדודווווותתת שלייי מכל הצדדים (שלי ושתי צדדים של בעלי!)באמת שהייתי מעולה…ואז הגיע יותר מאוחר הקינוח..אז בעלי שפירגן אמר לי שאם אני רוצה אז שאני יאכל כי טרם אכלתי את המנה המותרת שלי השבוע..אז באמת זה מה שעשיתי..למרות שתיכננתי לאכול השבוע במנה המותרת שלי המבורגר החלטתי שנדחה את זה לשבוע הבא ואכלתי חתיכת שוקולד עם אגוזים קטנה.. חזרת ימרוצה מהאירוע ששרדתי..וכך נגמר לו יום רביעי אבלללללללל……

קמתי בבוקר יום חמישי להכין סנדדויצ'ים לילדים וראיתי שבעלי טרף חצי מבונבוניירת הפררו רושה שהיה לנו..ואז זה בא – :כועס: לא יכולתי לעצור את עצמי וטרפתי לי כדור אחד ואחכ עוד ואחכ …עוד אחד = 3 כדורי פררו רושה! :המום:

מיד שהגעתי לעבודה בדקתי כמה קלוריות בכל כדור וגיליתי שזה 80 קלוריות לכדור!!!!!!!!
    התחלתי את הבוקר ב- 240 קלוריות! :כועס: :כועס:

אז ברור שלא אכלתי כלום עד השעה 12:00 ואז אכלתי תפוח…
    ועכשיו לא יכולתי להתאפק עוד והקדמתי את הצהרים ואכלתי ברבע לשתיים את פיתה של חלי עם נקניק..
    אני בעבודה עד 16:30 ..בבקשה – תייעצו לי מה לאכול בהמשך היום הזה…
    והאם זה כל כך נורא שאכלתי את הכדורים האלהההההה??? אווףףף…

(סליחה שטחנתי לכם ושזה ארוך)תודה :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

היה טעים דלגי תמשיכי בתוכנית לא קרה שום דבר

אלמוני
    לא פעיל

המותרת שלך לא הגיע ל 600 קלוריו באירוע לדעתי חתיכת שוקולד קטנה , והשלמת את המותרת עם ה3 כדורי פררו רושה..
    זהו זאת מנה מותרת אחת בשבוע והמשיכי כרגיל לפי התוכנית♥

אלמוני
    לא פעיל

כפי שנעמי כתבה לא קרה כלום, תמיד יהיו נפילות וצריך לדעת מתי לעצור אותם..
    תמשיכי בתכנית כאילו לא קרה כלום..(העיקר אכלת פררו רושה) תשמחי שאכלת ושפעם הבאה תיהיה יותר מודעת כי לא תרצי לחזור על ההרגשה הזאת.
    לגבי התשובה של גליה אסור לפצל את הארוחה המותרת, את חייבת להתחיל ולסיים את המנה באותו הארוחה ולא גם בערב וגם בבוקר.
    שיהיה לכולנו בהצלחה ושנגיע למשקל היעד בהבנה ובשלום! :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות