אתמול בלילה, לאחר שצלחתי את היום הראשון, התפתח אצלי התקף רעב וירדתי על איזה 3 כפות נוטלה למריחה וחטיף גרנולה של 100 קל'..
כמה חבל.. התלהבתי שיש מנה שבועית מותרת ועכשיו הלכה לי המנה..
היום השתדלתי להוסיף ירקות לתפריט כדי להיות יותר שבעה. עכשיו אין יותר גלגל הצלה…צריך להתאמץ כפליים.
לדעתי תחשיבי זאת כנפילה ולא כמותרת…
לפעמים ההתחלות חלקות והקשיים מתחילים יותר מאוחר ולפעמים ההתחלות מקרטעות ואח”כ נהיה יותר ויותר קל…
אם תשאלי אותו, אני חושבת שעדיף שקשה קצת בהצלחה קודם כל כי אין הרבה מה להפסיד-עוד לא ירדנו ושנית – לומדים מזה כבר על ההתחלה.. אח”כ יודעים איך להתמודד..
אז אל תתני לזה להרוס לך, זה עובר.. פשוט תנסי כמה שיותר לדייק ולמלא את הארוחות בירקות כמו שאמרת… ההודעה שלך היתה אחת החזקות שראיתי אני בטוחה שתצליחי. יש לך את זה!
לדעתי תחשיבי זאת כנפילה ולא כמותרת…
לפעמים ההתחלות חלקות והקשיים מתחילים יותר מאוחר ולפעמים ההתחלות מקרטעות ואח”כ נהיה יותר ויותר קל…
אם תשאלי אותי, אני חושבת שעדיף שקשה קצת בהצלחה קודם כל כי אין הרבה מה להפסיד-עוד לא ירדנו ושנית – לומדים מזה כבר על ההתחלה.. אח”כ יודעים איך להתמודד..
אז אל תתני לזה להרוס לך, זה עובר.. פשוט תנסי כמה שיותר לדייק ולמלא את הארוחות בירקות כמו שאמרת… ההודעה שלך היתה אחת החזקות שראיתי אני בטוחה שתצליחי. יש לך את זה!
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות