שלום לכולם:), רציתי לשאול האם יש אפשרות למנת בשר בצהריים שניצל? מישהי אולי ניסתה לאפות במקום לטגן? ורציתי לשאול על אלכוהול, מעבר ל2 כוסות יין או חצי ליטר בירה שמותר בשבוע, אפשר לשתות על חשבון פחמימה? איך מחשבים ארק או וודקה? תודה רבה לכן!!
150 גר לפני אפיה שזה בערך 2 חתיכות יש בציפוי דגנים גם טעים מאוד :צוחק:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך