- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/06/2014 בשעה 22:46 #141410אלמונילא פעיל
אז נתחיל מהרע כדי לסיים בטוב:
אכלתי השבת בארוחת הבוקר (שהחלפתי אותה בעצם עם ארוחת הערב) קצת יותר מדי וממש לא בתכנית: חתיכה דקה מעוגת גבינה עם פאי קראסט (ויש בה גם שמנת חמוצה וגבינת שמנת בין כל הגבינה הלבנה 0%), חצי חתיכה דקה מעוגת בננות עם שוקולד צ׳יפס וחתיכה מעוגת כיףכיף (תחתית ביסקוויטים עם שוקולד, חמאה, קקאו, תמצית וניל, סוכר ועוד ״חבר״ או ״חברים״ שאיני זוכרת; קרם משתי שמנת מתוקה, שני פודינג וניל וחצי כוס חלב 3%; גנאש שוקולד מ – 200 גרם שוקולד מריר ושמנת מתוקה) ועוד קפה עם קצת יותר מחצי כוס 3%.. משהו כמו 2/3 כוס. מאוכזבת מעצמי בטירוף, אבל באמת שקשה לי לא לטעום מעוגות שהכנתי ביזע לכבוד שבת!!!
מה שכן, אני גאה בעצמי. בסעודות שבת לרוב נהגתי פשוט ללכת עם הזרם – 2 חתיכות מהחלה, קצת מכל מיני סלטים שמפוצצים בשמן וסוכר (חלק גם בהמון מיונז) דג מפוצץ בשמן זית והקושי של לשבת אחרי שסיימתי לאכול, לראות אנשים אוכלים ולרצות לאכול גם – פשוט כי חשבתי שאין מה לעשות, זה מה שמגישים וזהו.. אז אחרי כמה זמן החלטתי – לא עוד!! זה התחיל מזה שבמקום 2 חתיכות חלה, אכלתי 2 ביסים רק בשביל ברכת המוציא והבאתי איתי לארוחה 2 קרקרים שמיובאים מלונדון (כשרים), מקמח שיפון מלא (99%, והאחוז הנותר הוא מלח) ורק 37 קלוריות לאחד וזה נגמר בזה שהחלטתי לקחת לעצמי אוכל שמתאים לתכנית ולא רק קרקרים. אז לקחתי גפילטע פיש מצנצנת במקום דג מלא בשמן ולא נגעתי בכלללללל בסלטים עם השמן, הסוכר והמיונז וחתכתי לי סלט לבד – קצת מיקס עלים ירוקים, כמה עגבניות שרי ומלפפון אחד וזה פוצץ אותי ברמה שהייתי שבעה ולא היה לי עוד צורך לאכול מהסלטים על השולחן (למעט כפית טחינה וכפית אבוקדו כמנת שומן) או לאכול כדי להעסיק את עצמי. מתכוונת להפוך את זה להרגל בשש השבועות האחרונים שנשארו לי בנכר ^_^ פשוט מאושרת עד הגג!!!
נוסף על כך, החלטתי, שאני נראית רזה מספיק, וכל עוד לא אעלה במשקל, גם אם אשאר באותו המשקל שאני עכשיו (51.7), אני די שלמה עם מבנה הגוף האגסי שלי ואכנס לשמירה בע״ה עוד 3 שקילות. לנסות להגיע ל – 48 זה באמת טירוף מצידי ובאמת יכול להיות שזה לא ייראה לי יפה אובר-רזון. מרגישה אופטימיות, רק שלא אקבל חזרה בפרצוף את כל הנפילה של שבועות והשבת בשישי הקרוב. או זה שאחריו. או זה שאחרי אחריו. 😉
שבוע קסם 🙂12/04/2019 בשעה 14:06 #141411אלמונילא פעיללגבי חלת שבת אני אישית לא יכולה לוותר, אז אני אוכלת קצת בשפיות 🙂 ועדיין יורדת יפה במשקל. שישי שבת מבחינתי זה גם תפריט פינוק גם התפריט של חלי לשישי שבת מאוד מאוד מפנק :מאושר:
ושנית כל הכבוד לך על ההישג של עד עכשיו ריספקט!! אני פועלת לפי תפריט חלי מאז אמצע סוף פברואר כזה וירדתי עד עכשיו 5 קילו 🙂 לפעמים אני גם חושבת לעצמי שאולי זה הרבה זמן אבל כיף לי ואני אוהבת לשמור על עצמי וכמובן להתייעץ פה 🙂
וגם אם חרגת קצת מהתפריט, לא נורא תמשיכי קדימה! תוך יומיים זה מתאזן לא קרה כלום 😉
בהצלחה!! :מאושר:12/04/2019 בשעה 14:06 #141412אלמונילא פעילאם יותר לי לשאול…
הייתי מתה להיות 51.7 ק”ג
היעד הבא שלי זה 52.5 וזה עוד 800 גרם
מבטיחה לעצמי שלא אוותר הפעם ושלא אעלה עכשיו. רק לשמור כמה ימים על הירידה היפה שהייתה לי ואז לתת דחיפה לכיוון של מתחת ל – 53 ק”גלגבי האכילה הפחות מרוסנת, לא קרה כלום. חזרי למסלול. הצמדי לתוכנית ויהיה בסדר :לשון:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.