חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי שלום ..אני כבר 4 חודשים בדיאטה ועושה כושר, בחודשיים האחרונים עושה המון אירובי והורדתי כבר 12 קילו ועל מנת להיות במשקל התקין אני אמורה להוריד עוד 3 קילו (רוצה להוריד עוד 5)בשבועות האחרונים הפסקתי לאכול פחמימות ואני חיה רק על ירקות חטיפי אנרגיה ומעדני 0% שומן (בימי שבת הייתי אוכלת הכל פחמימות חלה והכל) עכשיו קצת נתקעתי על המשקל ולא מצליחה לרדת וגם נורא קשה לא לאכול כלום… אני רוצה להמשיך לעשו אירובי ולהתחיל לעשות דיאטה מסודרת (1200 קלוריות של חלי)ולהתחיל לאכול ולהכניס את הגוף לשגרה הפחד שלי זה אם אני עכשיו אתחיל לאכול האם אני אשמין(מכיוון שהגוף שלי התרגל לאכול ירקות)??? האם הדיאטה תעזור לי לרדת את הקליגורמים האלה?? מה לעשות?? והאם אני לא יתקע על המשקל??והאם הדיאטה הזו וכמות האוכל שיש בה אני לא אשמין??

אלמוני
    לא פעיל

אין ספק שאת צריכה לשנות את הרגלי האכילה שלך שאינם בריאים.
    יש הבדל בין לאכול הרבה פחממות לבין לא לאכול בכלל.
    עלייך לעבור לתזונה בריאה ומסודרת.
    נושא המשקל הנבון יגיע לבד.
    משה

אלמוני
    לא פעיל

היי טלי, גם לי רצון להוריד עוד 4-5 קילו. באתי בדיוק מכל הדיאטות שבקושי הייתי אוכלת או עושה הפרדה של פחמימות וחלבונים, זה משהו שלא מחזיק לזמן ארוך גם אם רואים ירידה.
    הגוף מתרגל לחוסר המזון וגם נתקע וזה מתסכל. מציעה לך להתחיל בתוכנית של חלי את תאכלי וגם תרדי במשקל. אולי בשבוע הראשון תראי עליה קלה בגלל השינוי אבל זה שווה את זה. בהצלחה :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות