חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אהלן… אני גבר בן 20, הגובה 1.68 ס”מ והמשקל 68 ק”ג. הייתי 107.9 ק”ג לפני שנה וחצי ובזכות הקבוצה ירדתי.

אני לא מצליח לשמור בכלל… שבוע אחד אני עולה חצי קילו, שבוע הבא יורד 800 גרם. שבוע אחרי זה נשאר במקום, שבוע אחרי זה יורד קילו וחצי.

אני אוכל תפריט של 1,500 קלוריות ליום… כשיש שבוע שבו אני נשאר במקום אני מרשה לעצמי לאכול שתי מנות מותרות בשבוע. כשיש שבוע שבו אני עליתי קצת, אני מרשה לעצמי רק מנה מותרת אחת בשבוע.

אני גם נמצא 2-3 פעמים בשבוע במכון כושר, ומתאמן בעצימות קלה-בינונית (כי אני לא חזק במיוחד).

אני גם משום מה מרגיש שהמשקל שלי (68) הוא גבוה מדי, ושאני צריך להיות מקסימום 65…

בקיצור, אני ממש מבולבל וכבר לא יודע מה לעשות! ועכשיו חזרתי משקילה ולאכזבתי עליתי 800 גרם (67.5-68.3). די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשמח שתכוונו אותי קצת. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אלמוני
    לא פעיל

:עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

חומד, ירדת 40 ק”ג! אתה מעכל בכלל כמה שזה נפלא???
    אני חוזרת (כדי שאני אעכל במקומך 😉 ) – ארבעים ק”ג!
    אתה חייב לפרגן לעצמך על התהליך האדיר וההישגים הנפלאים אליהם הגעת בעבודה קשה מאוד.
    זה מגיע לך!
    הצלחתך נעוצה בדבקות בכללים, ולפי מה שרשמה לך אורנה, כנראה שהגעת למשקל היעד שלך, אז זה הזמן לחזור ולהיצמד לכללים שלא אכזבו אותך עד כה, ועזוב אותך מכל הטבלאות שאתה קורא עליהן באינטרנט כי אין לזה סוף… סמוך על משקל היעד שנקבע לך ע”י המדריך/ה בקבוצה (הרי גם לפי מה שמצאת באינטרנט אתה לא רחוק מזה).
    דבר נוסף, אל תזגזג! ברור לך שאם יש שבועות שאתה עולה, כנראה שחרגת במשהו ורק אתה יודע במה וכיצד תתקן זאת. פעם מותרת ופעם שתי מותרות?! לא שמעתי על חיה כזו :שמח1:
    יאללה, שנס מותניים (והן הרבה יותר חטובות מכפי שהיו לפני שנה וחצי 😉 ) וחזור לעבודה. הקריטריון שלך לא צריך להיות המשקל (לפחות לא הוא בלבד) אלא השינוי במידות הבגדים, תחושת הקלילות (40 ק”ג מינוס, אמרנו?!) והתגובות המפרגנות מהסביבה.
    בהצלחה, חומד :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות