חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם..אני כותבת את הדברים האלה בעיקר בשביל עצמי, מין הרגשה כזאת שאם זה יהיה כתוב אז אני מתחייבת..
    אני בתוכנית כבר 5 חודשים, ירדתי 22 ק”ג בשנה האחרונה(מתוכם 14 בקבוצה).. הגעתי לשמירה ואף ירדתי 3 ק”ג מתחת למשקל השמירה,כאשר המטרה הייתה לרדת עוד 3 ק”ג חוץ מזה ולהפסיק.
    הסביבה שלי כבר מאוד נלחצה, הירידה הייתה דיי מהירה ואף פעם הם לא ראו אותי ככה ממוקדת מטרה.. אני מודה שלפעמים הגזמתי, אני מאורגנת עם האוכל תמיד 100% מראש ולרוב הסובבים אותי זה פשוט לא כיף.. רוב הזמן כל התגובות סביבי הן “דיי,תפסיקי,את ממש מאבדת את זה,את רזה מדי, את חייבת להפסיק לרדת” וכו'..
    בשלושה השבועות האחרונים פשוט איבדתי את זה לגמרי.. זה התחיל מאירוע משפחתי שהחלטתי שאני משחררת בו,מרשה לעצמי מה וכמה שבא לי,ידעתי שאני כבר נראית באמת יחסית טוב אז מהבוקר של האירוע “התפרעתי” ובינינו?פשוט נהניתי מכל רגע!
    האירוע היה החתונה של אחותי, אנשים פשוט לא זיהו אותי! זה היה מדהים ופשוט כל כך כיף ומרגש! זה רק נתן לי דרייב של “יאללה,אפשר קצת לשחרר ולא יקרה כלום”.
    ראיתי איך המצברוח שלי משתפר עם כל שוקולד שאני אוכלת וכל מתוק שאני מכניסה לגוף..
    מה שמאוד קשה לי בתוכנית זה המצבי רוח המשתנים שלי,איך שהאוכל משפיע עליי, איך כל פעם אני רעבה ועצבנית ופשוט לא נעימה לסביבה שלי.
    ביום שאחרי החתונה טסנו לשבוע כל המשפחה והמשכתי עם הקו של לשחרר, אומנם הבאתי איתי פיתות קלות ואכלתי אותן וגם בישלתי לעצמי,אבל חגגתי על השוקולדים..
    כל כך נהניתי מזה.
    כשחזרתי, החלטתי לא ללכת לקבוצה-להתארגן על עצמי שבוע ולרדת את ה1.5 ק”ג שהעליתי ואז לחזור..
    כפי שאתם מבינים,כבר עברו 3 שבועות מהפעם האחרונה שהייתי בקבוצה ועדיין לא הלכתי,להפך-מגמת השחרור המשיכה,אני לא מעזה להישקל ולדעתי אני כבר איבדתי את השמירה..
    אני רואה איך כל הסביבה שלי מאושרת שקצת שיחררתי וכשאנחנו יושבים במסעדה אני אשכרה אוכלת,אבל מבחינתי זה זוועה.
    נמאס לי להלקות את עצמי על כל שוקולד שאני אוכלת ועל כל דבר שנכנס לי לפה.דיי, לא כיף לי.
    אני רוצה לחזור לעצמי,לשמירה שלי, להצליח לרדת עוד 5 ק”ג ולהיות במשקל שאני חולמת עליו מאז ומתמיד. לי המשקל שהגעתי אליו בשמירה לא הספיק,אבל כרגע אני חולמת לחזור גם אליו.
    אני יודעת שאני מסוגלת ואני גם יודעת שהכל בראש.
    אני מחר אלך לקבוצה,אומנם אבקש לא להישקל כי זה יכאב לי מדי, אבל לפחות אחזור אל עצמי ואל התוכנית.
    אני יודעת שזה נשמע דרמטי וקצת מוגזם,אבל אני פשוט זקוקה לעזרתכם..
    אם מישהי קראה עד עכשיו-תודה רבה! 🙂 ואומנם רק מחר אלך לקבוצה, אבל מעכשיו(בשנייה הזאת),אני חוזרת לעצמי…

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות