חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #186074
    אלמוני
    לא פעיל

    אני רוצה לעשות קציצות עוף, השאלה היא מה אני יכולה כדי לאחד את התערובת, מלבד לחם, פרורי לחם וכו'?
    כלומר לעשות את הקציצות ללא תוספת פחמימה…
    יש למישהו רעיון? אשמח לקבל…

    שבת טובה לכולם :שמח1:

    #186075
    אלמוני
    לא פעיל

    1. טחינה ממושכת במעבד מזון+עשבי טיבול +פלפל אדום בחתיכות+שום .(בסנון תערובת העשבים שלי) +שני חלבונים(חופשי)
    לדעתי מה שמאחד זה לא פירורי הלחם אלא החלבון.
    עם בכל זאת פממות ניתן להחליף את פירורי הלחם בשעבטלת שועל גסה שהרבה יותר בריאה.
    משה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות