כמה פירורי לחם אפשר לשים על חצי קילו בשר? אם בכלל? (בקציצות מבושלות כמובן)
ואם יש פירורי לחם האם זה נחשב במקום מנת פחממה? וכמה קציצות אפשר לאכול?
ראיתי שיש מתכון למין כדורי בשר בלי פירורים אבל סבתא שלי מכינה והיא לא מוכנה בלי :סחרחורת:
500 גרם בשר (לפני בישול) הם בערך 3 מנות וקצת מנת בשר. בואי נגיד 3 וחצי כי עדיף לחסוך ולא לחרוג
אז זה אומר שאם את מצרפת לזה גם מנת פחמימה, שהיא פירורי לחם במקרה הזה, אז תצטרכי להוסיף 7 כפות של פירורי לחם (2 כפות = מנת פחמימה)