אני חייבת לשתף אתכם בקציצות שעשיתי – מעולות – ולדעתי לא הרבה קלוריות , אשמח אם תעזרו לי לחשב.
בישלתי בכוס וחצי מים כוס של עדשים וקינואה (אריזה של סוגת) כ10 דקות לאחר רתיחה.
בפומפייה גרדתי גזר גדול, בצל לבן, וקישוא – שמתי במסננת וסחטתי על מנת שכל המים ייצאו. הוספתי 4 ביצים, 1/4 כוס פרורי לחם, ו1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה. הוספתי את העדשים והקינואה המבושלים. הוספתי מלח ופלפל לפי הטעם וערבתי. נתתי לתערובת ל”שבת” כ 30 דקות ועשיתי עיגולים שטוחים ושמתי על ניר אפייה לתנור בחום בינוני כ 20 דקות. הם נעשות קצת שחומות. יצאו לי כ 34 קציצות.
והאמת כשהן קרות מהמקרר הן ממש טובות.
כמה קציצות נחשבות לארוחה?
כדאי לכם לנסות
סיגי :מאושר: